Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ποδήλατο από τη Lamborghini

Ελλάδα 22:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποδήλατο από τη Lamborghini

Men + Speed

Ποδήλατο από τη Lamborghini

Men + Speed

Πολλά ήταν τα νέα μοντέλα που έκαναν το ντεμπούτο τους στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Οι συνεργασίες μεταξύ αυτοκινήτων και ποδηλάτων δεν είναι κάτι καινούργιο.

Advertisement
Advertisement


ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Φέτος, λοιπόν, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης είδαμε από τη Lamborghini το ολοκαίνουργιο P5X Lamborghini σε συνεργασία με τη Cervélo Cycles.

Για να ολοκληρωθεί το ποδήλατο, χρειάστηκαν πάνω από 180 ώρες δουλειάς. Η επικεφαλής μάρκετινγκ Katia Bassi δήλωσε: «Οι οδηγοί της Lamborghini Accademia έχουν εκπαιδευτεί αρκετό καιρό στο Cervélo, οπότε γνωρίζουμε ήδη πόσο ξεχωριστά και πόσο γρήγορα είναι αυτά τα ποδήλατα. Με τις πολύ καλές επιδόσεις, τον εξαιρετικό σχεδιασμό και την καινοτομία αυτό το ποδήλατο μάς υπόσχεται πολλά».

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται να κατασκευαστούν μόνο 25 ποδήλατα ανέφεραν και οι δύο εταιρείες κατά την αποκάλυψη στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2018. Ακόμη, δεν υπάρχει τιμή για το ποδήλατο, αλλά λέγεται ότι η τιμή εκκίνησης θα είναι στα 20.000$.

Κάθε αγορά θα συνοδεύεται από μια ειδικά σχεδιασμένη θήκη ποδηλάτου P5X, που δημιουργήθηκε από την Biknd. Σε περίπτωση σύγκρουσης, δεν υπάρχει εγγύηση για αντικατάσταση, οπότε η οδήγηση θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική.

Lambo-Bike-a640 Lambo-Bike-b640

Advertisement