Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ποιο θα είναι το νέο αυτοκίνητο του Batman; (vid)

Ελλάδα 16:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο θα είναι το νέο αυτοκίνητο του Batman; (vid)

Men + Speed

Ποιο θα είναι το νέο αυτοκίνητο του Batman; (vid)

Men + Speed

Έρχεται η νέα ταινία του Batman, με τίτλο «Juctice League». Τι νέο πρόκειται να οδηγήσει αυτή την φορά ο Batman και η Wonder Woman στην επερχόμενη ταινία; ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes θα μας χαρίσει προσεχώς θέαμα στην μεγάλη οθόνη με τα αυτοκίνητα που θα «δώσει» στον Batman και την Wonder Woman.

Όσον αφορά τον Batman, η απάντηση είναι ότι θα οδηγεί μία Mercedes-AMG Vision, το πρωτότυπο που φτιάχτηκε για να δούμε σε πραγματικό μέγεθος το αντίστοιχο του νέου Gran Turismo, με την φουτουριστική εμφάνιση που μας ταξιδεύει χρόνια μπροστά. Ένα υπεραυτοκίνητο για έναν υπερήρωα.

Από την άλλη μεριά, η Wonder Woman (Gal Gadot) έχει κάνει την δική της, σωστή επιλογή για το αυτοκίνητο και θα τη δούμε να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της Mercedes E-Class Cabriolet.

Advertisement
Advertisement

Στο παρακάτω βίντεο αναφέρεται ότι έγινε αρκετή δουλειά από τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς της Mercedes, αφού δεν ήταν ένα λειτουργικό το αυτοκίνητο του Batman, λόγω του ότι προοριζόταν για ένα στατικό έκθεμα. Άλλο ένα πρόβλημα που αντιμετώπισαν ήταν οι διαστάσεις του Ben Affleck (Batman) και το ύψος των 1,92 μέτρων, που καθιστούσε απαραίτητη τη «μεγέθυνση» της καμπίνας για να μπορέσει να καθίσει μέσα σε αυτή με άνεση.

Ο Δρ Jens Thiemer, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Mercedes, δήλωσε: «Στην ταινία League Justice βρήκαμε τον τέλειο συνεργάτη για να αναδείξουμε τα καινούρια μας αυτοκίνητα, καθώς και να επικοινωνήσουμε τη γοητεία της μάρκας μας».

Advertisement

Η ταινία πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου, ενώ το επίσημο τρέιλερ θα κυκλοφορήσει το Σάββατο πριν την πρεμιέρα. Μείνετε συντονισμένοι στο newsauto.

 

Advertisement