NewsAuto.gr
MIRROR

Μακρόν: Προς τη νίκη με το ιδιαίτερο αυτοκίνητό του!

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στην εξουσία και με κάθε ευκαιρία στήριζε τις Γαλλικές εταιρείες και φυσικά την αυτοκινητοβιομηχανία της χώρας του!

Έτσι, από την πρώτη κιόλας εμφάνιση με την εντυπωσιακή είσοδο στο Προεδρικό Μέγαρο, μέχρι και σήμερα, χρησιμοποιεί δημόσια ένα αυτοκίνητο που για πρώτη φορά κινήθηκε στους Γαλλικούς δρόμους το 2017, με τον Πρόεδρο επιβάτη. Φυσικά είναι της Γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, που είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας της χώρας του.

Το αυτοκίνητο το πρωτομάθαμε ουσιαστικά από τον Μακρόν και ήταν μία ειδική έκδοση προ-παραγωγής του πολυτελούς SUV της, του DS7 Crossback που οδήγησε τον Εμανουέλ Μακρόν στα Ηλύσια Πεδία.

Ηταν το SUV που είχαμε δει σε πρωτότυπη μορφή στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης το 2017 και το οποίο θα παρουσιάστηκε επίσημα τον Ιανουάριο του 2018. Πλέον έιναι το best seller της DS…

Οι Γάλλοι έσπευσαν να κατασκευάσουν μία προεδρική έκδοση, σε μαύρο και μπλέ χρώμα, με ανοιγόμενη οροφή, ώστε ο νέος Πρόεδρος να χαιρετήσει τον κόσμο. Αυτή είναι και η πρώτη εμφάνιση του αυτοκινήτου παραγωγής του DS7 Crossback!

Το μεγάλο προεδρικό πολυτελές SUV της DS διέθετε τον βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων THP 225 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με το οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η DS θα παραδώσει στο Πρόεδρο της Γαλλίας, την κορυφαία έκδοση E-Tense 4×4 των 300 ίππωνπου συνδυάζει το οικολογικό προφίλ με όλα τα δυναμικά χαρακτηριστικά, σε ένα οικονομικότερο «σύνολο», που απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό που αναζητά κομψότητα, πολυτέλεια, πλήθος καινοτόμων τεχνολογιών και κορυφαία άνεση.

Ο συνδυασμός του turbo κινητήρα βενζίνης των 1,6 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα, στην προκειμένη περίπτωση αποδίδει 225 ίππους και 360 Nm ροπής. Η ισχύς αυτή καταλήγει στους εμπρός τροχούς, ενισχύοντας σημαντικά τη γκάμα του μοντέλου. Διαβάστε ΕΔΩ πόσο κοστίζει στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο κοστίζει το DS 4 στην ελληνική αγορά
Οι τιμές πώλησης του DS 9 στην Ελλάδα
DS 7 Crossback E-Tense 225: Νέα Plug-In Υβριδική Έκδοση (+τιμές)