Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Το πιο εντυπωσιακο showroom της Porsche

Ελλάδα 21:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πιο εντυπωσιακο showroom της Porsche

Men + Speed

Το πιο εντυπωσιακο showroom της Porsche

Men + Speed

H Porsche είναι καινοτόμα αυτοκινητοβιομηχανία. Ξέρει να εντυπωσιάζει και να κάνει το διαφορετικό. Αυτή τη φορά όμως δεν πρόκειται για αυτοκίνητο ή κάποιο αξεσουάρ, αλλά ο τρόπος που παρουσιάζει κάτι. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Σημαντικό ρόλο παίζει το πώς θα εκθέσεις ένα αυτοκίνητο. Η γνωστή Γερμανική μάρκα  επέλεξε να κάνει την έκθεση του αυτοκινήτου μέσα σε μία φούσκα ή κάποιος θα μπορούσε να το περιγράψει ως θόλο.

Όπως και να το πούμε, βρίσκεται στην κορυφή των γαλλικών Άλπεων, περίπου 7.500 πόδια πάνω από τη στάθμη της θάλασσας. Θεωρείται “το ψηλότερο κατάστημα στον κόσμο” κι εκεί στεγάζεται η νέα Cayenne, δίπλα στο εστιατόριο Rok στο αλπικό θέρετρο του Méribel. Εκεί υπάρχει κι ένας οικοδεσπότης και ειδικός, ο οποίος μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις

Ο θόλος είναι κατασκευασμένος για να αντέχει σε κάποιες ακραίες καιρικές συνθήκες, όπως βαριά χιονόπτωση, χαμηλές θερμοκρασίες και δυνατούς ανέμους. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για τους διοργανωτές να μεταφέρουν τα δομικά στοιχεία με ελικόπτερο και να τραβήξουν το SUV στη θέση του με τα snowmobiles.

Advertisement
Advertisement

Αλλά άξιζε τον κόπο. Ο εκθεσιακός χώρος θα είναι ανοιχτός μέχρι τα μέσα Απριλίου.

cayenne-porsche-showroom-a640 cayenne-porsche-showroom-b640 cayenne-porsche-showroom-c640