Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Παραδόθηκαν BMW i8 σε ειδική τελετή

Ελλάδα 8:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραδόθηκαν BMW i8 σε ειδική τελετή

Men + Speed

Παραδόθηκαν BMW i8 σε ειδική τελετή

Men + Speed

Η BMW i8 Roadster First Edition πρόκειται να περιοριστεί σε μόλις 200 αυτοκίνητα, από τα οποία τα 18 έχουν τώρα παραδοθεί στους πελάτες. Η BMW συγκέντρωσε τα 18 πρώτα i8 Roadster First Edition που κατασκευάστηκαν σε μία ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στη BMW Welt στο Μόναχο. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ο Peter van Binsbergen, επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της BMW Γερμανίας, παρέδωσε τα κλειδιά στους περήφανους κι ενθουσιασμένους νέους ιδιοκτήτες. Κάθε πελάτης ήταν μέλος του BMW i8 Club, πράγμα που σήμαινε ότι είχε ήδη ένα i8 Coupe. Κάθε BMW i8 Roadster First Edition έχει αρίθμηση περιορισμένης έκδοσης που αντιπροσωπεύει την παραγωγή του 200 μοντέλων.

Αυτές οι πρώτες 18 BMW i8 είναι ακόμη πιο ιδιαίτερες, καθώς έχουν επιπλέον μια επιγραφή «1 από 18». Επίσης, παρέχονται ειδικές επιλογές εσωτερικού χώρου, όπως εσωτερική επένδυση dry-carbon, σύστημα ηχείων Hi-Fi της Harman Kardon και το λογότυπο BMW i8 που γραμμένο στο πατάκι των ποδιών.

«Περιμέναμε με ανυπομονησία για μήνες αυτή τη στιγμή – στην πραγματικότητα, από τότε που είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες αυτού του πανέμορφου αυτοκινήτου. Η ευκαιρία να απολαύσουμε την εκπληκτική εμπειρία οδήγησης του Coupe σε ένα Roadster είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για όλους μας. Η BMW i8 Roadster αντιπροσωπεύει πολλά πράγματα που είναι μοναδικά για τη BMW όπως ο συναρπαστικός σχεδιασμός, η τεχνολογία και η βιώσιμη κινητικότητα», δήλωσε ο Claus-Dieter Bachmann, πρόεδρος της BMW i8 Club.

Advertisement
Advertisement

Ο Binsbergen είπε ότι είναι ένα αυτοκίνητο που του προκαλεί ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, καθώς κατάφεραν να προσφέρει την απόλυτη απόλαυση οδήγησης.

Αυτό το σπορ αυτοκίνητο κατασκευάστηκε για άτομα όπως τα μέλη του BMW i8 Club, οι οποίοι είναι απόλυτοι λάτρεις των αυτοκινήτων. Αυτούς που αγαπούν τα αυτοκίνητα και τολμούν να αψηφούν τις συμβάσεις και να δοκιμάζουν νέα πράγματα.

bmw-i8-roadster-640 bmw-i8-roadster-a640 bmw-i8-roadster-b640 bmw-i8-roadster-c640 bmw-i8-roadster-d640

Advertisement