Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Το ωραιότερο κορίτσι στον κόσμο μεγάλωσε

Ελλάδα 11:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ωραιότερο κορίτσι στον κόσμο μεγάλωσε

Men + Speed

Το ωραιότερο κορίτσι στον κόσμο μεγάλωσε

Men + Speed

Όταν είναι 6 ετών ανακηρύχθηκε το πιο όμορφο κορίτσι σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρόκειται για την καλλονή Τhylane Blondeau, την κόρη του ποδοσφαιριστή Patrick Blondeau.

Advertisement
Advertisement

Προτού μάθει καλά-καλά γραφή κι ανάγνωση είχε δεχθεί δριμύτατη κριτική όταν εμφανίστηκε στις σελίδες του γαλλικού περιοδικού “Vogue” φορώντας κραγιόν,ψηλοτάκουνα και ποζάροντας όλο σκέρτσο.

Δέκα χρόνια αργότερα, η Thylane Blondeau από τη Γαλλία ανοίγει τα φτερά της μαγεύοντας με την ομορφιά της όλους όσοι παραβρέθηκαν στην “Εβδομάδα Μόδας”, στη Νέα Υόρκη. Η ίδια καθόταν στη πρώτη σειρά του σόου που διοργάνωσε ο Αμερικανός σχεδιαστής Michael Κors.

Στην επίδειξη μόδας παραβρέθηκαν και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί όπως Nicole Kidman και Noami Watts, όμως η 16χρονη πανέμορφη Γαλλίδα ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις. Φορώντας λεοπάρ πουκάμισο και χακί παντελόνι, η Thylane απέσπασε για την εμφάνισή της διθυραμβικά σχόλια από τους κριτικούς μόδας.
Thylane Blondeau-b640

Advertisement
Advertisement

Σήμερα συνεργάζεται με το πρακτορείο “IMG” και είναι το πρόσωπο ενός αρώματος της σχεδιάστριας “Lolita Lempicka”.

Το αγαπημένο κομμάτι της δουλειάς μου είναι να συναντώ νέους φωτογράφους και make up artists. Moυ αρέσει επίσης να δοκιμάζω ρούχα“, έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της.

Thylane Blondeau-a640 Thylane Blondeau-c640 Thylane Blondeau-d640 Thylane Blondeau-e640