Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Οδηγός αγώνων χωρίς… άδεια οδήγησης!

Ελλάδα 5:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οδηγός αγώνων χωρίς… άδεια οδήγησης!

Men + Speed

Οδηγός αγώνων χωρίς… άδεια οδήγησης!

Men + Speed

Μπορεί να μαθαίνεις για μία ζωή πώς να τρέχεις γρήγορα με αγωνιστικά αυτοκίνητα, αλλά καλό είναι να ξέρεις και το μέρος που θα εφαρμόζεις ό,τι έχεις μάθει. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για τη Susie Wolff, η οποία φαίνεται να είχε ανάκληση άδειας οδήγησης στο Ηνωμένο Βασίλειο για υπερβολική ταχύτητα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε από το AutoWeek.

Για όσους δεν ξέρουν τη Susie, είναι η γυναίκα του επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff. Η 34χρονη είχε μια διακεκριμένη καριέρα από μόνη της. Η Σκοτσέζα έχει αγωνιστεί στη Formula 3 και στο DTM ενώ έχει διατελέσει και δοκιμαστής για την ομάδα Williams F1. Έγινε η πρώτη γυναίκα που συμμετείχε σε διαδικασίες Grand Prix μετά από πάρα πολλά χρόνια, όταν οδήγησε στις ελεύθερες δοκιμές του βρετανικού Grand Prix του 2014. Αποσύρθηκε από τους αγώνες στα τέλη του 2015, και έκτοτε δουλεύει ως σχολιάστρια στην τηλεόραση και πρεσβευτής της μάρκας Mercedes.

Susie-Wolff-640

Advertisement
Advertisement

Η Susie φαίνεται ότι αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στη μετάβαση από το πώς οδηγεί στην πίστα στους αγώνες και πώς στο δρόμο. Είχε συγκεντρώσει βαθμούς ποινής σε δύο περιπτώσεις και την τρίτη φορά που πιάστηκε ήταν και η φαρμακερή. Παρά την διαμαρτυρία της ότι η ανάκληση της άδειας οδήγησής της θα έχει καταστροφικές συνέπειες για το φιλανθρωπικό της έργο, ο δικαστής της έδωσε εξάμηνη αφαίρεση του διπλώματος. Έτσι, δεν θα της επιτρέπεται να οδηγεί σε δημόσιους δρόμους.