Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ό, τι πιο ακριβό έχει η Honda

Ελλάδα 14:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ό, τι πιο ακριβό έχει η Honda

Men + Speed

Ό, τι πιο ακριβό έχει η Honda

Men + Speed

Γνωρίζουμε ότι η Honda κατασκευάζει αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσυκλέτες, ATV και πολλά άλλα μηχανοκίνητα προϊόντα. Εκτός από αυτά είναι υπεύθυνη και για κάτι άλλο, καινούριο που δεν ξέραμε.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigeweli)

Ένα νέο αεροσκάφος μόλις κυκλοφόρησε σε μια νέα έκδοση. Και το όνομα αυτού… HondaJet Elite. Αποκαλύφθηκε στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο και Έκθεση Επιχειρηματικής Αεροπορίας του 2018 (EBACE) στη Γενεύη από την εταιρεία αεροσκαφών της Honda και υπόσχεται να είναι ακόμα καλύτερο από το υπάρχον μοντέλο.

Το νέο μοντέλο Elite μπορεί να ταξιδέψει 17% μακρύτερα. Αυτό σημαίνει ότι έχει περίπου 400 χιλιόμετρα μεγαλύτερης εμβέλειας.

Advertisement
Advertisement

Το HondaJet Elite είναι πιο ήσυχο τόσο μέσα όσο και έξω, χάρη στους νέους κινητήρες. Υπάρχουν επίσης νέα συστήματα ηλεκτρονικής ασφάλειας και πιλοτικής βοήθειας, όπως διαχείριση απόδοσης, διαχείριση απόστασης απογείωσης, προσπέλασης και προστασίας με λειτουργίες Roll και AoA και AFCS Coupled Go-Around για υποβρύχια προστασία.

Οι μελλοντικοί αγοραστές του θα έχουν δερμάτινα καθίσματα, μία νέα κουζίνα και σύστημα ήχου Bongiovi. Τα εξωτερικά χρώματα που είναι διαθέσιμα είναι το Ice Blue, το Ruby Red και το Orange Monarch. Όλα αυτά κάνουν το HondaJet πολύ πιο δελεαστικό … για όσους μπορούν να αντέξουν ένα οικονομικά.

Η τιμή του ξεκινά περίπου από 4,5 εκατομμύρια δολάρια και θεωρείται ένα από τα πιο ακριβά προϊόντα που έχει η Honda.

Advertisement

honda-jet-640 honda-jet-a640 honda-jet-b640 honda-jet-c640