Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Μαζεύει χρήμα ο Messi… (video)

Ελλάδα 10:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαζεύει χρήμα ο Messi… (video)

Men + Speed

Μαζεύει χρήμα ο Messi… (video)

Men + Speed

Μπορεί ακόμα και να… ανακατεύεται όταν μπαίνει στο εσωτερικό του, και ούτε το υπηρετικό προσωπικό του να μην το έχει, όμως σίγουρα τα χρήματα είναι πολλά, οπότε χαμογελάστε κε Messi! ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη εμφάνιση του Tata Tiago σε διαφήμιση είναι παρέα με τον Αργεντινό διεθνή ποδοσφαιριστή Lionel Messi. Από τον περασμένο Νοέμβριο ο 28χρονος άσσος της Μπαρτσελόνα έγινε ο παγκόσμιος πρεσβευτής της Tata Motors.

Το Tiago έκανε το ντεμπούτο του στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης σε μια φωτεινή απόχρωση του μπλε και με σπορ ζάντες, ενώ στο διαφημιστικό βλέπουμε το μοντέλο σε ένα έντονο πορτοκαλί χρώμα.

Για όσους το ακούτε πρώτη φορά, ίσως να σας θυμίζει κάτι περισσότερο με το όνομα Zica, με το οποίο κυκλοφόρησε στην αρχή. Αλλά η “συγγένεια” με τον υιό Zika υποχρέωσε τους Ινδούς να του αλλάξουν όνομα και κατέληξαν στο Tiago.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι προς το παρόν διαθέσιμο στην Ινδία, έχοντας επιλογή ανάμεσα σε δύο κινητήρες, μια μονάδα βενζίνης 1.2 lt με 84 ίππους και μία diesel, τριών κυλίνδρων και 69 ίππων.

Σύμφωνα με το σενάριο της διαφήμισης, ο Messi… χάνεται, με τη βοήθεια όμως του εξελιγμένου συστήματος πλοήγησης θα φτάσει στον προορισμό του. Επίσης, το Tiagο διαθέτει ηλεκτρο-υδραυλικό τιμόνι, infotainment από την Harman, αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, λειτουργία multi-drive, σύστημα ευστάθειας, πολυλειτουργικό τιμόνι και αισθητήρες παρκαρίσματος, τα οποία φαίνεται να απολαμβάνει ο αστέρας του ποδοσφαίρου. Επιπλέον, υπάρχουν 22 αποθηκευτικοί χώροι και ψυγείο.

Advertisement

Δείτε το πανάκριβο αυτοκίνητο που “έκλεψε” ο Messi μέσα από τα χέρια του Ronaldo