Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ο C.J. Wilson και η Porsche 911 GT3 RS

Ελλάδα 4:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο C.J. Wilson και η Porsche 911 GT3 RS

Men + Speed

Ο C.J. Wilson και η Porsche 911 GT3 RS

Men + Speed

Ο κόσμος του επαγγελματικού αθλητισμού και του μηχανοκίνητου έχουν πολλές ομοιότητες. Και οι δύο απαιτούν αποφασιστικότητα και αντοχή αλλά συνδέονται και με τη συνήθη αγάπη των αθλητών για σπορ και αγωνιστικά αυτοκίνητα. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Όπως για παράδειγμα ο πρωταγωνιστής του video που σας παραθέτουμε, ο C.J. Wilson. Είναι παίκτης του μπέιζμπολ και μας εξηγεί πώς η αποφασιστικότητα και η καινοτομία οδηγούν στην επιτυχία. Ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν ήταν ο πιο μεγαλόσωμος ή ο πιο δυνατός στο γήπεδο, αλλά δίνοντας έμφαση σε λεπτομέρειες, βρήκε τρόπους για να πετύχει. Ανξτίστοιχα, οιι προσπάθειες της Porsche στους αγώνες αντοχής, έχουν βασιστεί σε παρόμοιες στρατηγικές, βρίσκοντας τομείς για βελτίωση που άλλες ομάδες ίσως αγνοούν.

Ο εν λόγω λοιπόν αθλητής, είναι και ιδιοκτήτης της αγωνιστικής ομάδας CJ Wilson Racing, που συμμετέχει με δύο Porsche Cayman GT4s στην κατηγορία Grand Sport του Continental SportsCar Challenge. Μια ματιά στην σελίδα του στο Twitter αποκαλύπτει ότι είναι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα από τις πρώτες δοκιμές ενόψει της νέας σεζόν.

Η Porsche θέλει να ξέρουμε ότι είναι έτοιμοι για μάχη, κι έτσι ζήτησαν από τον CJ να εκφράσει την αγάπη του για τη μάρκα. Μια εξαντλητική προπόνηση ρουτίνας μας εξηγεί το πώς κατάφερε να γίνει δύο φορές All Star.

Advertisement
Advertisement

Δείτε παρακάτω το βίντεο