Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Το νέο θεματικό πάρκο από την Ferrari (vid)

Ελλάδα 10:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο θεματικό πάρκο από την Ferrari (vid)

Men + Speed

Το νέο θεματικό πάρκο από την Ferrari (vid)

Men + Speed

Κάτι νέο και φαντασμαγορικό ετοιμάζει η Ferrari που σίγουρα οι φανατικοί όχι μόνο της συγκεκριμένης μάρκας αλλά γενικά του αυτοκινήτου θα θέλουν να το επισκεφθούν. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Στις 6 Απριλίου, η Ferrari θα καλωσορίσει τους καλεσμένους της στο Ferrari Land. Πρόκειται για νεόκτιστο πάρκο για σπορ αυτοκίνητα, το οποίο θα βρίσκεται μία ώρα νοτιοδυτικά από το θεματικό πάρκο PortAventura της Βαρκελώνης.

Η Ferrari Land θα φιλοξενήσει πέντε rides, τα οποία φυσικά θα έχουν τo χρώμα κατατεθέν της ιταλικής μάρκας, που δεν είναι άλλο από το κόκκινο. Ένα από αυτά θα είναι το Vertical Accelerator, το οποίο είναι το ψηλότερο roller coaster στην Ευρώπη, και θα εκτοξεύσει τους αναβάτες μέχρι τα 368 πόδια στα 112 μίλια την ώρα σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα. Αν δεν θεωρείτε αυτήν την ταχύτητα αρκετά μεγάλη για εσάς, τότε μπορείτε να το δοκιμάσετε και να απολαύσετε την εκτόξευσή σας.

Φυσικά, ένα πάρκο ψυχαγωγίας αυτοκινήτου δεν θα ήταν πλήρες χωρίς τη δική του δοκιμαστική πίστα, όπου οι επισκέπτες όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν πίσω από το τιμόνι των μικροσκοπικών αυτοκινήτων της Ferrari. Μία τεράστια ποικιλία από αυτοκίνητα της Ferrari θα υπάρχουν στο πάρκο όπως Berlinettas, Californias, Speciales, Italias, Spiders, καθώς και επιλεγμένα αυτοκίνητα της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

Η όλη αίσθηση του πάρκου θα μεταφέρει λοιπόν διανοητικά τους επισκέπτες στην Ιταλία, όπου βρίσκεται και η κληρονομιά της μάρκας. Οι επισκέπτες θα μπορέσουν έτσι να βρεθούν στις αίθουσες του θρυλικού εργοστασίου στο Maranello και θα δουν πώς κάθε αυτοκίνητο συναρμολογείται. Η πρόσβαση στο Ferrari Land από το PortAventura διατίθεται με επιπλέον χρέωση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η  Ferrari κατασκευάζει πολυτελή θεματικό πάρκο. Παρόμοια με την Disney Land και την Disney World, η Ferrari Land θα είναι το μικρότερο αντίστοιχο του αρχικού Ferrari World στο Άμπου Ντάμπι, το οποίο άνοιξε τις πύλες του το 2010.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς θα είναι το νέο θεματικό πάρκο της Ferrari.

Advertisement

 

Advertisement