Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Μία νέα ταινία γεμάτη αυτοκίνητo (vid)

Ελλάδα 15:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία νέα ταινία γεμάτη αυτοκίνητo (vid)

Men + Speed

Μία νέα ταινία γεμάτη αυτοκίνητo (vid)

Men + Speed

Το “Overdrive” είναι μία ολοκαίνουργια ταινία, η οποία ήδη από τον τίτλο της προδίδει, ότι έχει σχέση με αυτοκίνητα κι εμείς θα σας πούμε ότι έχει και πολύ δράση. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Scott Eastwood, Freddie Thorp, Ana de Armas και Gaia Weiss και ο σκηνοθέτης είναι ο Antonio Negret. Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι τα πανάκριβα αυτοκίνητα που βλέπουμε.

Σίγουρα μπορεί να θυμίσει κάτι από “Fast and Furious”, αλλά η υπόθεση είναι διαφορετική. Δύο αδέλφια, κλέφτες αυτοκινήτων, ταξιδεύουν στα νότια της Γαλλίας για να βρουν νέες ευκαιρίες και καταλήγουν στο στόχαστρο ενός ντόπιου μαφιόζου.

Στην ταινία συμμετέχουν πολλά αυτοκίνητα, όπως Nissan GT-R R35, Ferrari 250 GTO, Ferrari F40, Porsche 911, Porsche Cayenne 955, BMW 4 F33, BMW M3 F80, BMW 6 Gran Coupe, MINI Cooper S JCW, Civic Type R. Εκτός από αυτά όμως υπάρχουν και πιο κλασικά-vintage αυτοκίνητα, όπως η Jaguar XK 120 DHC του 1953, μία Porsche 356 A Speedster Replica by Vintage Speedsters του 1956, μία Aston Martin V8 Volante του 1978, ένα Alfa Romeo 158 Alfetta, μία Bugatti Type 57 Atlantic.

Advertisement
Advertisement

Η συλλογή όλων αυτών των αυτοκινήτων είναι εντυπωσιακή. Πατήστε play και δείτε το τρέιλερ για να πάρετε μία γεύση.