Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η νέα σέξι φωτογράφιση της Bella Hadid

Ελλάδα 14:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα σέξι φωτογράφιση της Bella Hadid

Men + Speed

Η νέα σέξι φωτογράφιση της Bella Hadid

Men + Speed

H Bella Hadid είναι το νεαρό μοντέλο που τον τελευταίο καιρό τραβά πάντα τα βλέμματα πάνω του με τη δουλειές που κάνει. Είναι 20 χρονών και κατάγεται από το Λος Άντζελες των Η.Π.Α.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να εντάχθηκε στην κατηγορία των σούπερ μόντελ μόλις τον τελευταίο χρόνο αυτό όμως δεν την εμποδίζει να κάνει σούπερ σέξι φωτογραφίσεις ακόμα και αν αυτές περιλαμβάνουν γυμνό.

Ο λόγος για τη Bella Hadid, η οποία έκανε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση για το περιοδικό V. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή της έπαιξε και η παρουσία του διάσημου φωτογράφου Mario Sorrenti ο οποίος έβγαλε ένα σέξι αλλά όχι ακραία προκλητικό αποτέλεσμα.

Οι υπέυθυνοι του περιοδικού εξήγησαν ότι στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου προσπάθησαν να αναπαράγουν τις διαφημιστικές καμπάνιες του Calvin Klein των αρχών της δεκαετίας του ’90 στις οποίες μεταξύ άλλων πρωταγωνίστησε η Kate Moss με την οποία συχνά συγκρίνεται η 20χρονη Bella.

Advertisement
Advertisement

Και το νεαρό μοντέλο δεν τους απογοήτευσε παίρνοντας ερωτικού ύφους στάσεις που αναστατώνουν τον ανδρικό πληθυσμό.

bella-hadid-v-magazine-a640 bella-hadid-v-magazine-b640 bella-hadid-v-magazine-c640 bella-hadid-v-magazine-d640 bella-hadid-v-magazine-e640 bella-hadid-v-magazine-f640