Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η Ford μηνύει τον John Cena (vid)

Ελλάδα 13:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ford μηνύει τον John Cena (vid)

Men + Speed

Η Ford μηνύει τον John Cena (vid)

Men + Speed

Ο John Cena είναι Αμερικανός παλαιστής κι έχει συμβόλαιο με την εταιρεία πάλης WWE. Πέρυσι, η Ford επέλεξε κάποιους πελάτες της υψηλού προφίλ, όπως ο John Cena, για να αγοράσουν το νέο GT της εταιρείας, ως ένα εμπορικό κόλπο για να δείξουν στον κόσμο το αυτοκίνητο. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα, ο Cena δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου μας παρουσίασε το ολοκαίνουριο του Ford GT στο κανάλι Bella Twins, στο YouTube. Λίγο αργότερα όμως το πούλησε και τώρα η Ford τον καταγγέλλει.

Η αμερικανική πολυεθνική αυτοκινητοβιομηχανία υποστηρίζει ότι είχε υπογραφεί συμφωνία, στην οποία έπρεπε να κρατήσει το αυτοκίνητο για τουλάχιστον 2 χρόνια, πριν το πουλήσει. Η μεταπώληση του αυτοκινήτου του ήταν φαινομενικά «μη εξουσιοδοτημένη κερδίζοντας άδικα μεγάλο κέρδος» και προκάλεσε «απώλεια αξίας εμπορικού σήματος, δραστηριότητα πρεσβευτή και καλή θέληση του πελάτη λόγω της ακατάλληλης πώλησης».

Η Ford επιδιώκει την παραλαβή του αυτοκινήτου, καθώς και ένα χρηματικό ποσό. Ο Cena, από την άλλη μεριά, δήλωσε ότι πούλησε το αυτοκίνητο και άλλα ακίνητα για να πληρώσει τους λογαριασμούς του.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει, πάντως το σίγουρο είναι ότι ο Cena δεν θα αγοράσει ξανά κάποιο όχημα της Ford.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο YouTube με το Ford GT του.