Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η Harley-Davidson και οι ύπερ-ήρωες της Marvel

Ελλάδα 14:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Harley-Davidson και οι ύπερ-ήρωες της Marvel

Men + Speed

Η Harley-Davidson και οι ύπερ-ήρωες της Marvel

Men + Speed

Έμποροι στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μοτοσυκλέτες της Harley-Davidson με θέμα τα κόμικς και παίρνοντας έμπνευση από τους γνωστούς σε όλους μας ήρωες της Marvel. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η γραμμή παραγωγής περιλαμβάνει ένα αρκετά μεγάλο φάσμα των ηρώων της Marvel και μερικές πραγματικά περίεργες επιλογές. Διάσημοι χαρακτήρες όπως Spider-Man και Captain America έχουν τις δικές τους μοτοσυκλέτες. Βέβαια, η ταινία «Ghost Rider» που έχει άρρηκτη σχέση με τις μοτοσυκλέτες έχει μόνο μία σε αυτή τη συλλογή.

Η Harley-Davidson και η Marvel κάνουν έναν διαγωνισμό στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, μέσω μίας ψηφοφορίας για την αγαπημένη μοτοσυκλέτα τουθ κοινού από την εν λόγω συλλογή. Ένας τυχερός θα κερδίσει εισιτήρια για τέσσερα άτομα για διακοπές στο Χόλιγουντ, το Λας Βέγκας κι επίσκεψη στην Disneyland.

Δείτε παρακάτω τους υπερήρωες με την αντίστοιχη μηχανή τους από Harley-Davidson.

Advertisement
Advertisement

harley-davidsom-marvel-a640 harley-davidsom-marvel-b640 harley-davidsom-marvel-c640 harley-davidsom-marvel-d640 harley-davidsom-marvel-e640 harley-davidsom-marvel-f640 harley-davidsom-marvel-g640 harley-davidsom-marvel-h640 harley-davidsom-marvel-i640 harley-davidsom-marvel-j640 harley-davidsom-marvel-k640