Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

H πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός

Ελλάδα 8:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός

Men + Speed

H πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός

Men + Speed

Το γνωστό περιοδικό Forbes έβγαλε επίσημη λίστα κι έτσι μάθαμε την πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό του Χόλιγουντ για το 2017.

Advertisement
Advertisement

Η 28χρονη Emma Stone έβγαλε 26 εκατομμύρια δολάρια τους τελευταίους 12 μήνες, με τα περισσότερα από αυτά να προκύπτουν από την βραβευμένη με Όσκαρ συμμετοχή της στην ταινία La La Land, που είχε κέρδη 445 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως.

Επόμενη δουλειά της η ταινία «Battle of the Sexes» με τον Steve Carell και η μαύρη κωμωδία του Netflix «Maniac» με τον Jonah Hill.

emma-stone-a640 emma-stone-b640 emma-stone-c640 emma-stone-d640

Advertisement
Advertisement

Στην δεύτερη θέση ακολουθεί η Jennifer Aniston με 25,5 εκατ. δολάρια, κέρδη τα οποία προέρχονται όμως κυρίως από διαφημίσεις που κάνει, όπως αυτές για την εταιρία SmartWater και την Emirates. Στην τρίτη θέση η Jennifer Lawrence, με κέρδη 24 εκατ. δολάρια. Η Lawrence ήταν πέρυσι πρώτη στη λίστα, με κέρδη μάλιστα 46 εκατ. δολαρίων. Είδε όμως το ποσό αυτό να πέφτει, καθώς φέτος συμμετείχε μόνο στην ταινία “Mother”, μία μικρή παραγωγή, κι έτσι τα κέρδη της προέρχονται κυρίως από το συμβόλαιό της με τον Οίκο Dior.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Melissa McCarthy και ηMila Kunis. Μόνο οι τρεις πρώτες της λίστας ξεπέρασαν φέτος τα 20 εκατ. δολάρια κέρδη, ενώ πέρυσι ο αριθμός αυτός ήταν τέσσερις.