Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

H γυναίκα του Richard Hammond μιλά

Ελλάδα 16:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H γυναίκα του Richard Hammond μιλά

Men + Speed

H γυναίκα του Richard Hammond μιλά

Men + Speed

Ο γνωστός παρουσιαστής Richard Hammond είναι παντρεμένος και η σύζυγος του Mindy Hammond τον νοιάζεται και τον φροντίζει. Η ίδια επέλεξε να μιλήσει και να εκφράσει τα συναισθήματα της σχετικά με τα τελευταία γεγονότα.

Advertisement
Advertisement


ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Ο Hammond βρισκόταν πίσω από το τιμόνι ενός Rimac Concept_One, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και είχε ατύχημα. Ευτυχώς, ο παρουσιαστής κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο πριν ξεσπάσουν οι φλόγες και το μόνο που έπαθε ήταν ένα σπασμένο γόνατο.

Η Mindy έχει δει τον σύζυγό της να ξεφύγει από το θάνατο δύο φορές. Ο Hammond είχε άλλο ένα ατύχημα στα γυρίσματα για την πρώην τηλεοπτική εκπομπή του το “Top Gear” του BBC. Το 2006, ενώ προσπάθησε να κάνει ένα ρεκόρ ταχύτητας εδάφους.

Advertisement
Advertisement

Αυτή τη φορά η Mindy Hammond πήγε αμέσως στο αεροδρόμιο για να πάει Ελβετία και να είναι μαζί με το σύζυγό της πριν την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε ο Hammond στο γόνατό του. Μια μέρα μετά το χειρουργείο, λέει ότι ο σύζυγός της ήταν γεμάτος με μώλωπες και σαν κακοποιημένος, αλλά παρολ’ αυτά στο νοσοκομείο χαμογελούσε.

crashed-rimac-concept-richard-hammond-640

Μπορεί να το βλέπουμε ως ψυχαγωγία αυτό που κάνουν ο Jeremy Clarkson, ο James May και ο Richard Hammond, αλλά η αλήθεια είναι ότι έρχονται συχνά σε κίνδυνο.

Advertisement

Η Mindy κλείνει λέγοντας το άρθρο της λέγοντας: “Οι περισσότεροι από εμάς έχουν την τύχη να ξεφύγουν από το βλέμμα του θανάτου στο πρόσωπο. Ο Hammond το έχει κάνει δύο φορές – και αυτό είναι ήδη πολλές“.

Mindy-Richard-hammod-640

Advertisement