Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Γιατί αργεί το Fast and Furious 9;

Ελλάδα 20:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί αργεί το Fast and Furious 9;

Men + Speed

Γιατί αργεί το Fast and Furious 9;

Men + Speed

Η ταινία «The Fast and the Furious» είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες και φυσικά σπάει ταμεία κάθε φορά που βγαίνει στους κινηματογράφους. Έχουν κυκλοφορήσει ήδη 8 ταινίες και εδώ και πολύ καιρό είχε ανακοινωθεί ότι θα υπάρξει και η 9η. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Μετά το επιτυχημένο “The Fate of the Furious” ή αλλιώς το Furious 8, δεν ήταν λίγοι αυτοί που περίμεναν το Furious 9. Θα έρθει αλλά θα αργήσει λίγο… Υπομονή μέχρι το 2020. Σύμφωνα με τον Χόλιγουντ Reporter, ο επίσημος λόγος για την καθυστέρηση ενός έτους είναι επειδή το στούντιο, Universal, θέλει τον Dwayne Johnson (The Rock) και τον Jason Statham.

Η Universal θέλει να αφήσει χώρο για τη φημολογούμενη ταινία spinoff με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson και τον Jason Statham που πρόκειται να βγει στις 26 Ιουλίου 2019. Ο Chris Morgan, ο σκηνοθέτης για όλες τις ταινίες από το Tokyo Drift του 2006, είναι ήδη έτοιμος για το spin-off που θα επικεντρωθεί στον Luke Hobbs και τον Deckard Shaw, ο πρώην δολοφόνος-κακός που έγινε καλός.

«Το Fast & Furious είναι μία από τις πιο αγαπημένες παραγωγές της Universal και χειριζόμαστε κάθε απόφαση που παίρνουμε να προστατεύουμε αυτό το franchise σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η παγκόσμια μάρκα Fast & Furious είναι ισχυρή και γεμάτη εικονικούς χαρακτήρες και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να βασιζόμαστε στην ταινία που ξεκίνησε όλα, καθώς και να επεκταθούμε σε διαφορετικές αφηγήσεις ξεκινώντας από το πρώτο μας spin-off», ανέφερε η Πρόεδρος της Universal Pictures, Donna Langley.

Advertisement
Advertisement

Ποιος θα φανταζόταν όταν κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της πρώτης ταινίας του The Fast and the Furious, δηλαδή το “Break Point” του 1987, όπου βγήκε ανανεωμένο το 2001, το συγκεκριμένο franchise θα εξακολουθούσε να είναι ισχυρό σχεδόν 20 χρόνια αργότερα;