Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ενας σκορπιός ασελγεί στο σώμα της… (video)

Ελλάδα 12:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ενας σκορπιός ασελγεί στο σώμα της… (video)

Men + Speed

Ενας σκορπιός ασελγεί στο σώμα της… (video)

Men + Speed

Με βάσει του δικού μας ταπεινού τρόπου σκέψης, η πιο επιτυχημένη διαφήμιση αυτοκινήτου, είναι αυτή που ελάχιστα δείχνει το αυτοκίνητο. Ειδικά αν επικεντρώνεται σε ένα σαγηνευτικό κορμί όπως αυτό της Κατρινέλ Μενγκία. Τι είπατε; Έχετε αρχίσει να συμφωνείτε; Που να πατήσετε και play στο βίντεο που σας παραθέτουμε!

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για τη νέα διαφήμιση της Fiat που αφορά στο 500c Abarth και θα προβάλλεται στη Βόρεια Αμερική. Τιτλοφορείται… «Topless» και ο λόγος είναι απλός. Το διεθνούς φήμης μοντέλο από τη Ρουμανία, λιάζεται ανέμελη σε μία παραλία. Ώσπου ένας σκορπιός (σ.σ. το σήμα της Abarth) αρχίζει να οργώνει το κορμί της μέχρι να φτάσει στο πάνω μέρος του μπικίνι της, όπου με τις δαγκάνες του το κόβει αφήνοντας τη topless (αν και για ευνόητους λόγους μπρούμυτα).

Είναι ενδεικτικό πως το αυτοκίνητο εμφανίζεται μετά το πρώτο μισό λεπτό του διαφημιστικού που μάλλον πετυχαίνει το στόχο του: καθηλώνει τον θεατή και στο τέλος που είναι ανυπεράσπιστος και με ανοιχτό το στόμα, περνάει το μήνυμα!

Πρέπει να σημειώσουμε πως τα παραπάνω ακολουθούν το δόγμα «συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει». Η Fiat χρησιμοποίησε την 27χρονη καλλονή και στην περυσινή διαφήμιση της κλειστής έκδοσης του 500 Abarth, τότε με τίτλο «Αποπλάνηση». Όχι άδικα, το συγκεκριμένο σποτ αναδείχθηκε η «Καλύτερη τηλεοπτική διαφήμιση» στα ετήσια διαφημιστικά βραβεία «D Show» που έλαβαν χώρα στις 28 Νοεμβρίου στο Ντιτρόιτ.

Advertisement
Advertisement

Αλλά πολλά είπαμε, πατήστε play και απολαύστε τη Κατρινέλ και κάποια στιγμή, το 500c Abarth.