Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Νεκροφόρα μοτοσικλέτα…

Ελλάδα 20:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νεκροφόρα μοτοσικλέτα…

Men + Speed

Νεκροφόρα μοτοσικλέτα…

Men + Speed

Για το δρόμο προς το …νεκροταφείο, η εταιρία Simpson Family Funeral Homes από το Michigan, αναλαμβάνει να μεταφέρει με τον πιο πρωτότυπο και εντυπωσιακό τρόπο τον νεκρό στο τελευταίο του ταξίδι. Και όμως…

Advertisement
Advertisement

Πολλές φορές διαβάζουμε και βλέπουμε διάφορα στο διαδίκτυο, όμως αυτό ξεπερνά λίγο τη φαντασία. Η οικογένεια Simpson (όχι η γνωστή της σειράς, αν και θα μπορούσε!), από την Αμερική έχει κάποιες πιο πρωτότυπες και ιδιαίτερες λύσεις για τη μεταφορά των νεκρών. Κυρίως για αυτούς που αγαπούσαν (όσο ζούσαν) τις μοτοσικλέτες και ήταν “ελεύθερα πνεύματα”!

Έτσι, δημιούργησαν, μια ξεχωριστή νεκροφόρα, αποτελούμενη από μια μοτοσικλέτα και έχουν μάλιστα τόση ζήτηση που απέκτησαν έναν δωρεάν αριθμό τηλεφώνου (800-) για να τους καλούν και από άλλες πολιτείες εκτός του Michigan, δωρεάν και να την ενοικιάζουν!

Advertisement
Advertisement

Tompstone Simpson funerals 640

Όμως καλύτερα να μας τα πει ο Jack Feather, ιδιοκτήτης της εταιρίας και κατασκευαστής της ιδιαίτερης αυτής νεκροφόρας Tombstone Hearse & Trike:
“Είμαι υπερήφανος να πω ότι μετά από 14 χρόνια που διευθύνω την εταιρία αυτή, αυτό είναι το πιο μοναδικό μοντέλο που έχουμε δημιουργήσει με ένα μοναδικό σύστημα και ένα προσαρμοσμένο χρώμα.”

Από την άλλη, ο Bill Simpson Jr., το νεότερο μέλος της οικογένειας που αναλαμβάνει τη μεταφορά και έχει πλέον στην κατοχή του αυτή τη νεκροφόρα δηλώνει:
“Πιστεύω πως οι κηδείες θα πρέπει να είναι για τον εορτασμό της ζωής ενός ατόμου και όχι μόνο για το πένθος του θανάτου τους.
Έχω προσπαθήσει να δώσω στις οικογένειες όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές και να τους βοηθήσω να γιορτάσουμε τη ζωή του αγαπημένου τους προσώπου! Έτσι, αισθάνομαι πραγματικά πως αυτή η νεκροφόρα – μοτοσικλέτα μπορεί να προσφέρει ακριβώς αυτό”.

Advertisement

Τα σχόλια …δικά σας!

 

Advertisement