Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ένα βιβλίο για τη Ferrari

Ελλάδα 11:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα βιβλίο για τη Ferrari

Men + Speed

Ένα βιβλίο για τη Ferrari

Men + Speed

Οι λάτρεiς της Ferrari, της κορυφαίας ιταλικής εταιρείας κατασκευής σπορ αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων θα αγαπήσουν και θα ζηλέψουν το νέο της προϊόν. Πρόκειται για ένα βιβλίο που μιλά για τη Ferrari. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Το βιβλίο «The Official Ferrari Opus», έχει δημιουργηθεί από την εκδοτική εταιρία Opus Media Group με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία. Αποτελεί έναν συλλεκτικό τόμο με την ιστορία της φημισμένης μάρκας από το Maranello. Προσφέρεται σε διάφορες εκδόσεις, από την έκδοση Classic έως την έκδοση Diamante που βλέπετε εδώ και είναι μία από τις πιο ακριβές.

Η νέα έκδοση ήρθε με ένα κόκκινο δερμάτινο δέσιμο και με το λογότυπο στο εξώφυλλο, το αλογάκι, να κοσμείται από 30 διαμάντια. Περιέχει 852 σελίδες και ζυγίζει πάνω από 80 κιλά. Μαζί με τον τόμο, υπάρχουν και λευκά γάντια για να γυρίζεις τις σελίδες.

Όλα αυτά βρίσκονται μέσα σε μία μαύρη θήκη από ανθρακονήματα. Ο τόμος είναι υπογεγραμμένος από τους οδηγούς της Scuderia και τον πρόεδρο της εταιρείας εκείνη την εποχή: Fernando Alonso, Felipe Massa και Luca di Montezemolo αντίστοιχα. Η τιμή του είναι 275.000 δολάρια.

Advertisement
Advertisement

Η προηγούμενη έκδοση τύπωσε 400 αντίτυπα, ενώ αυτή, η έκδοση Diamante, αποφάσισε να υπάρξει ένα βιβλίο για κάθε χώρα. Αυτό σημαίνει λιγότερα από 200 αντίτυπα. Βέβαια, δεν γνωρίζουμε αν όντως ο εκδοτικός οίκος κράτησε την υπόσχεσή του και δεν πούλησε και παραπάνω.

Τον επόμενο μήνα θα σταλεί για τη δημοπρασία της RM Sotheby’s στη Νέα Υόρκη.

ferrari-book-a640 ferrari-book-b640 ferrari-book-c640

Advertisement