Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

DS 7 Crossback: Η επιλογή του Macron

Ελλάδα 10:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

DS 7 Crossback: Η επιλογή του Macron

Men + Speed

DS 7 Crossback: Η επιλογή του Macron

Men + Speed

Με αφορμή την ορκωμοσία μετά την θριαμβευτική εκλογή του νέου προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, Emmanuel Macron, γίναμε μάρτυρες, ποιο αυτοκίνητο εμπιστεύεται ο νέος εκλεκτός των Γάλλων πολιτών. Δεν θα μπορούσε φυσικά να είναι άλλο, από το νέο DS 7 Crossback.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ειδικά για την πολύ ειδική αυτή περίπτωση, ο όμιλος PSA προχώρησε στην εξέλιξη μιας εντελώς νέα και ειδικής έκδοσης του πολυτελούς DS 7 Crossback, το οποίο βάφτηκε αποκλειστικά σε μπλε χρώμα, η καμπίνα όπως αναμενόταν αποτελείται όπως φυσικά περιμέναμε από πανάκριβο μαύρο δέρμα. Εξωτερικά εννοείται πως το διακρίνεις από απόσταση, από τα σημαιάκια τα οποία είναι τοποθετημένα στα εμπρός φτερά, ενώ διαθέτει και κάποιες χρυσές λεπτομέρειες τόσο στις μεγάλες από πλευράς διαστάσεων ζάντες, όσο και στο εκλεπτυσμένο εσωτερικό, για τον έναν και μοναδικό Macron.

Η οροφή του εξειδικευμένου αυτού DS 7 Crossback, αποτελείται από μια μεγάλη υφασμάτινη οροφή, η οποία σύρεται ηλεκτρικά προς τα πίσω και αφήνει πολύτιμο χώρο στο νέο Γάλλο πρόεδρο προκειμένου αυτός να στέκεται όρθιος, να ξεχωρίζει μέσα από το αυτοκίνητο και να χαιρετά το πλήθος.

Advertisement
Advertisement