Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Δεν θα πιστεύετε τι οδηγεί παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης

Ελλάδα 4:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν θα πιστεύετε τι οδηγεί παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης

Men + Speed

Δεν θα πιστεύετε τι οδηγεί παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης

Men + Speed

Ο Sergio Ramos είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου στον κόσμο. Πολλοί θα περίμεναν από τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης να οδηγεί ό,τι πιο ακριβό σε αυτοκίνητο ή κάτι πολύ εντυπωσιακό, αλλά εκείνος κάνει τη διαφορά. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε σε μια πρόσφατη πρακτική πίσω από το τιμόνι ενός Seat 600, που είναι μια ισπανική έκδοση του θρυλικού microcar Fiat 600 που κατασκευάστηκε από το 1957 έως το 1973.

Ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο με το νέο του απόκτημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο είναι δώρο από τον αδελφό του για τα επικείμενα γενέθλιά του. Ο Ramos κλείνει τα 32 στις 30 Μαρτίου κι έτσι λίγες μέρες νωρίτερα δέχθηκε το δώρο του.

Δεν θα μπορούσε από το αυτοκίνητο ένα λογότυπο με τα αρχικά του ποδοσφαιριστή, SR4 και τον αριθμό της φανέλας του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Με τις τροποποιήσεις, το αυτοκίνητο αυτό αξίζει περίπου 10.000$.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι όμως το μοναδικό αυτοκίνητο που οδηγεί ο Sergio. Τον έχουμε δει και στο τιμόνι διάφορων μοντέλων υψηλών προδιαγραφών, όπως των Range Rover, Porsche και Audi. Η Audi αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη με την Ρεάλ Μαδρίτης και κάθε χρόνο δίνει σε κάθε παίκτη της ομάδας δωρεάν αυτοκίνητο της επιλογής του.

sergio-ramos-tiny-car-640 sergio-ramos-tiny-car-a640

???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergio Ramos (@sergioramos) στις


Το αυτοκίνητο που επέλεξε φέτος από την Audi.sergio-ramos-car-640