Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Αγόρασε την Aston Martin του Daniel Craig

Ελλάδα 6:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αγόρασε την Aston Martin του Daniel Craig

Men + Speed

Αγόρασε την Aston Martin του Daniel Craig

Men + Speed

Οδηγώντας μία Aston Martin, πιθανότατα να νιώθει κανείς σαν James Bond, αφού είναι το αυτοκίνητο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με αυτόν τον ρόλο. Πόσο δε αν βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της Vanquish. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η Aston Martin Vanquish είναι του Daniel Craig, του ηθοποιού που όλοι γνωρίζουμε ως πράκτορα 007 στις τελευταίες ταινίες Bond: Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall και Spectre.

Η συγκεκριμένη Vanquish για την οποία μιλάει και απεικονίζεται λίγο παρακάτω είναι μία από τις εκατό που κατασκευλαστηκαν για να γιορτάσει τα 100 χρόνια της η Aston Μartin το 2014. Έχει τον αριθμό κατασκευής 007 και προσαρμόστηκε στις προδιαγραφές του Craig από τον επικεφαλής σχεδιαστή Marek Reichman της εταιρείας. Επιλέχθηκε το μπλε μέσα και έξω.

daniel-craig-aston-martin-vanquish-640

Advertisement
Advertisement

Και ναι πλέον, μπορεί να είναι δική σας. Ο Craig το έχει δωρίσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ η Christie’s πρόκειται να κάνει την δημοπρασία στη Νέα Υόρκη στις 20 Απριλίου. Εκτιμάται ότι θα φτάσει το μισό εκατομμύριο δολάρια. Τα έσοδα θα δοθούν στο Δίκτυο Ευκαιριών, έναν οργανισμό που βοηθά τους νέους να εξελίξουν τη σταδιοδρομία τους.

«Η Aston Martin Vanquish είναι μια ξεχωριστή απόλαυση όσον αφορά την οδήγησή της. Ενώ θα την χάσω, είμαι πρόθυμος να βοηθήσω στο πολύ σημαντικό έργο του οργανισμού The Opportunity Network με την πώληση της»,  δήλωσε ο Craig.

Το αυτοκίνητο θα εκτίθεται στο Λος Άντζελες μεταξύ 27 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου πριν αποσταλεί στη Νέα Υόρκη για τη δημοπρασία .

Advertisement