Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Αυτοκίνητο και σκάφος… σετάκι (vid)

Ελλάδα 15:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτοκίνητο και σκάφος… σετάκι (vid)

Men + Speed

Αυτοκίνητο και σκάφος… σετάκι (vid)

Men + Speed

Κάποιοι θέλουν να τα έχουν όλα ταιριαστά και σετ. Και η Lamborghini ξέρει να το φροντίζει αυτό. Τι καλύτερο από ένα supercar που να ταιριάζει με ένα superboat; ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό δίδυμο. Πιο συγκεκριμένα, η Lamborghini Aventador SV Roadster 2016 πάει μαζί με το Marine Technologies “MTI” 52 ‘G6 Super Veloce 2017. Αυτό το μοναδικό ζευγάρι είναι πλέον έτοιμο για όποιον θέλει να το αγοράσει.

Η τηλεοπτική εκπομπή “The Secret Lives of the Super Rich” παρουσίασε πρόσφατα το ζευγάρι και αποκάλυψε ότι χρειάστηκαν πάνω από δύο χρόνια. Και τα δύο έχουν βαφτεί με το σπάνιο Verde Singh χρώμα και το εσωτερικό το έχει επιμεληθεί η Nero Cosmos Alcantara.

Όσον αφορά το supercar, ένα σύνολο προσαρμοσμένων τροχών με κεντρικό κλείδωμα PUR, εξάτμιση Kreissieg και πλήρες πακέτο από ανθρακονήματα είναι μόνο μερικά από τα highlights που διαθέτει. Επίσης, κάτω από το καπό κρύβει έναν V12 κινητήρα που παράγει 740 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη πλευρά, το σκάφος είναι ένα από τα ταχύτερα και πιο προηγμένα σκάφη επιδόσεων στον κόσμο, με τελική ταχύτητα πάνω από 289km/h. Όλο το σκάφος και το κατάστρωμα είναι 100% από άνθρακα, γεγονός που το βοηθά να έχει μικρό βάρος και να το κάνει πιο άκαμπτο από ποτέ. Τέλος, διαθέτει έναν απίστευτο κινητήρα Mercury.

Kαι τα δύο θα είναι δικά σας αν διαθέσετε 2,2 εκατομμύρια δολάρια.