Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Αυτοκίνητα: γυναίκες και άντρες

Ελλάδα 1:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτοκίνητα: γυναίκες και άντρες

Men + Speed

Αυτοκίνητα: γυναίκες και άντρες

Men + Speed

Σίγουρα το τι αυτοκίνητο επιλέγεις να αγοράσεις δείχνει κάποια χαρακτηριστικά που πιθανόν να έχεις. Στις μέρες μας περνάμε πάρα πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητό μας, οπότε και είναι λογικό να θέλουμε κάτι που μας ταιριάζει.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Οι περισσότεροι αγοράζουν αυτοκίνητο λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την εντύπωση που θα κάνει αυτό στους άλλους και κυρίως στο αντίθετο φύλο. Μάλιστα κάποιες φορές μπορεί το μοντέλο που θα αγοράσουν να μην είναι το πιο πρακτικό ή αυτό με την καλύτερη σχέση τιμής προς αξία.

Γι’ αυτό και το site Roadloans.com έκανε μια σε βάθος έρευνα για το τι εκτιμούν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες σε ένα αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Η έρευνα έγινε στις ΗΠΑ και ίσως να είναι πολύ αμερικάνικη, όμως σίγουρα τα περισσότερα αποτελέσματα ισχύουν κι εδώ ή τουλάχιστον μπορούμε να βγάλουμε από αυτά κάποια γενικότερα συμπεράσματα για τους Έλληνες.

Το κύριο ερώτημα στην έρευνα ήταν βέβαια ποιος τύπος αυτοκινήτου σε κάνει πιο ελκυστικό. Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες που οδηγούν φορτηγά pick-up και σπορ αυτοκίνητα, ενώ από την άλλη πλευρά οι άνδρες έλκονται περισσότερο από τις γυναίκες που οδηγούν σπορ μοντέλα.
research-cars-a640 research-cars-e640

Παρακάτω θα δείτε ποιες μάρκες οραματίζονται οι άντρες και οι γυναίκες αντίστοιχα για το αντίθετο φύλο.
research-cars-f640 research-cars-g640
Στους άνδρες αρέσουν περισσότερο οι γυναίκες που οδηγούν premium μοντέλα, κυρίως BMW (16%), Mercedes (14%) και Porsche (10%). Οι οδηγοί Porsche είναι και μέσα στις πρώτες προτιμήσεις των γυναικών (11%).

Advertisement

Στην έρευνα επίσης έγινε η ερώτηση σχετικά με το χρώμα του αυτοκινήτου.

research-cars-c640

Advertisement

Τέλος, δείτε τα χαρακτηριστικά που θεωρεί το κάθε φύλο πιο σημαντικά για την αγορά του αυτοκινήτου του. καθαριότητα, αξιοπιστία, ενδιαφέρον, το πόσο καινούριο είναι και το πόσο ακριβό.

research-cars-d640