Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

22 Porsche με 3.500$

Ελλάδα 12:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

22 Porsche με 3.500$

Men + Speed

22 Porsche με 3.500$

Men + Speed

Θα ήθελες από σήμερα να μπορείς να οδηγείς μία Cayenne και αύριο μία Cayman; Τώρα μπορείς! Ίσως ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά η Porsche δίνει την ευκαιρία να οδηγήσεις 22 διαφορετικά μοντέλα της! ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Από τον Νοέμβριο, θα προσφέρει μία ειδική υπηρεσία, η οποία θα ονομάζεται Porsche Passport. Τι είναι αυτό; Με αυτό λοιπόν, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 22 μοντέλα της γερμανικής εταιρείας αυτοκινήτων και να βρουν να οδηγήσουν το σωστό αυτοκίνητο γι’ αυτούς, σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες.

Η μηνιαία συνδρομή περιλαμβάνει τακτικές αλλαγές αυτοκινήτων, απεριόριστα χιλιόμετρα, φόρο οχημάτων, ασφάλιση και πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές που προσφέρονται από τη μάρκα με έδρα το Ζούφενχαουζεν.

Μετά την πληρωμή ενός αρχικού ποσού αξίας 500$ για την ενεργοποίηση της ειδικής υπηρεσίας, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο πακέτων, το Launch αξίας 2.000$ και το Accelerate αξίας 3.000$. Το πρώτο προσφέρει πρόσβαση σε 718 Boxster, Cayman S, Cayenne και Macan S. Το δεύτερο παρέχει κάρτα χρήσης για 22 μοντέλα εκτός από αυτά της Launch, όπως 911 Carrera S, Panamera 4S, Macan GTS, Cayenne S E-Hybrid.

Advertisement
Advertisement

Η επιλογή του οχήματος του κάθε χρήστη θα γίνεται μέσω μιας εφαρμογής smartphone. Μέσω δηλαδή αυτής της εφαρμογής, οι χρήστες θα μπορούν να κανονίζουν πότε θα αλλάξουν αυτοκίνητο ή να παραγγείλουν ένα για την ίδια ημέρα.

Εννοείται ,βέβαια, ότι ελέγχεται το παρελθόν και η πιστοληπτική ικανότητα του κάθε ενδιαφερόμενου πριν εγκριθεί ως μέλος. Το Passport Porsche ξεκινά στις αρχές Νοεμβρίου του 2017 στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν η υπηρεσία αυτή θα εφαρμοστεί και στην Ευρώπη.