10 εκατομμύρια δολάρια μαζεμένα στο Τόκιο | NewsAuto.gr
Men + Speed ΝΕΑ

10 εκατομμύρια δολάρια μαζεμένα στο Τόκιο

Τα εισαγόμενα αυτοκίνητα είναι ένα σχετικά σπάνιο θέαμα στην Ιαπωνία και κυρίως supercar όπως Lamborghini. Ιδιοκτήτες μοντέλων της ιταλικής μάρκας από όλο το Τόκιο ενώθηκαν για να λάβουν μέρος σε μια συνάντηση αυτοκινήτων με επική εμφάνιση.


ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Με συνολική αξία περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια οι Lambo σε διάφορα μοντέλα και από διαφορετικές εποχές στην ιστορία της εταιρείας βρέθηκαν συγκεντρωμένες παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα όσον αφορά το στυλ και τα χρώματα.

Όλα αυτά στο πλαίσιο μίας ετήσιας εκδήλωσης που διοργανώνεται και μαζεύονται όλοι σε ένα συγκεκριμένο μέρος στην Ιαπωνία.

Φυσικά, λίγα από αυτά τα υπεραυτοκίνητα έμειναν στην αρχική προδιαγραφή του εργοστασίου τους. Μερικά βαμμένα με νέον ή χρώμιο, μια Gallardo Spyder σε ένα εκθαμβωτικό μωβ με αστέρια και μία Murcielago σε έντονο πορτοκαλί με 24-καρατίων χρυσά γραφικά. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αλλά ταυτόχρονα ακραίο.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και θα δείτε Gallardo, Diablo, Murcielago και Aventador να σας τραβούν το βλέμμα με την εμφάνισή τους. Δείτε παρακάτω το βιντεάκι…

Log In or Create an account