Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ζήτησε δημόσια συγνώμη ο Vettel

Ελλάδα 17:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζήτησε δημόσια συγνώμη ο Vettel

FORMULA 1

Ζήτησε δημόσια συγνώμη ο Vettel

FORMULA 1

Λίγο μετά την ανακοίνωση της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού που αποφάσισε να μην επιβάλει περαιτέρω ποινή στον Sebastian Vettel για όσα έγιναν στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν, ήρθε η δημόσια συγνώμη από τον Γερμανό.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Μία συγνώμη που ήταν ανάμεσα στα προαπαιτούμενα του προέδρου της FIA, Jean Todt, ώστε να μη προχωρήσει σε πιο αυστηρές συνέπειες για το για το εσκεμμένο χτύπημά του οδηγού της Ferrari στον Lewis Hamilton όταν ακολουθούσαν το αυτοκίνητο ασφαλείας στους δρόμους του Μπακού.

Δείτε εδώ το απίστευτο βίντεο της σύγκρουσης 

Advertisement
Advertisement

«Στον γύρο επανεκκίνησης αιφνιδιάστηκα από τον Lewis και έπεσα στο πίσω μέρος του μονοθεσίου του. Εξετάζοντας τις κινήσεις του εκ των υστέρων, δεν πιστεύω πως είχε κακές προθέσεις. Εν θερμώ αντέδρασα υπερβολικά και γι’ αυτό θα ήθελα να ζητήσω ευθέως συγνώμη από τον Lewis αλλά και όλους όσοι παρακολουθούσαν τον αγώνα. Αντιλαμβάνομαι πως δεν έδωσα το σωστό παράδειγμα. Δεν είχα σε καμία στιγμή πρόθεση να θέσω τον Lewis σε κίνδυνο, όμως κατανοώ πως προκάλεσα μία επικίνδυνη κατάσταση. Γι’ αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τη FIA. Αποδέχομαι και σέβομαι τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη συνεδρίαση στο Παρίσι, όπως και την ποινή που μου επιβλήθηκε από τους αγωνοδίκες στο Μπακού. Αγαπώ αυτό το σπορ και είμαι αποφασισμένος να το εκπροσωπώ με τρόπο που θα αποτελεί παράδειγμα για τις επόμενες γενιές», ανέφερε η ανακοίνωση του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή που δημοσιεύτηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα.

vettel-baku17-a640

Διαβάστε όσα έγιναν χθες στη συνεδρίαση στο Παρίσι, τις άλλες υποχρεώσεις αλλά και τις υπόλοιπες κυρώσεις για τον οδηγό της Ferrari, καθώς και το σκεπτικό του Todt, πατώντας εδώ.

Advertisement