Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Video: Τα καλύτερα team radio από το Ώστιν

Ελλάδα 20:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Τα καλύτερα team radio από το Ώστιν

FORMULA 1

Video: Τα καλύτερα team radio από το Ώστιν

FORMULA 1

Η νέα εποχή επικοινωνίας της Formula 1 μας προσφέρει όλο και πιο ενδιαφέροντα video σχετικά τόσο με όσα βλέπουμε στις οθόνες αλλά και όσα μέχρι τώρα παρέμεναν αθέατα. Ή… ανείπωτα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Στο συγκεκριμένο video, η FOM έχει μαζέψει τα καλύτερα team radio από το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, που αποτέλεσε τον δέκατο-έβδομο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Αρχής γενομένης από τη γκρίνια των οδηγών της Haas στο FP1, συνεχίζοντας με τον Sergio Perez να τα βάζει με τον Kevin Magnussen στις κατατακτήριες δοκιμές, τον Fernando Alonso να αντιδρά με ενδιαφέροντα τρόπο στον καλό του χρόνο στο Q2 και τον Daniel Ricciardo να κάνει τα… δικά του στο Q3!

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά στον αγώνα, ακούμε ένα ακόμα απολαυστικό team radio του Alonso, τους Lewis Hamilton και Sebastian Vettel να… διαφωνούν για τις διαφορές τους, τον Kimi Raikkonen να μπερδεύεται από τις οδηγίες του μηχανικού του (ή να τον μπερδεύει), τον Romain Grosjean να γκρινιάζει (ξανά!), τον Hamilton να πανηγυρίζει τη νίκη που τον φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο και τον Max Verstappen να χαίρεται για το προσπέρασμα που έκανε επί του Raikkonen και για το οποίο εκ των υστέρων τιμωρήθηκε.

Περισσότερα πατώντας play!