Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τι συμβαίνει με τον Massa;

Ελλάδα 1:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι συμβαίνει με τον Massa;

FORMULA 1

Τι συμβαίνει με τον Massa;

FORMULA 1

Απών από το Grand Prix Ουγγαρίας θα είναι ο Felipe Massa, αφού λόγω αδιαθεσίας την οποία ένιωθε στο κόκπιτ της FW40 τις προηγούμενες δύο μέρες, κρίθηκε προτιμότερο να μπει στα… pits.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών στο σιρκουί του Χανγκαρόρινγκ, οι οποίες τελείωσαν νωρίς για τον βραζιλιάνο που ένιωθε ζαλάδες και γενικότερη αδιαθεσία. Ο 36χρονος πήγε στο ιατρικό κέντρο της πίστας, όπου οι γιατροί συνέστησαν τη διακομιδή του στο νοσοκομείο MH EK Honvedkorhaz της Βουδαπέστης για περαιτέρω εξετάσεις.

Αυτές ήταν καθαρές και μετά από την εξέτασή του από τους γιατρούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας το πρωί του Σαββάτου, κρίθηκε πως ήταν σε θέση να συνεχίσει κανονικά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από την τρίτη και τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών. Όμως ο Massa να ολοκληρώσει το FP3, αντιμετωπίζοντας το ίδιο πρόβλημα.

Advertisement
Advertisement

Ποιο ήταν αυτό; Ο βραζιλιάνος υποφέρει από λαβυρινθίτιδα. Τι είναι αυτό; Πρόκειται για φλεγμονή του λαβυρίνθου ωτός, η οποία μπορεί να οφείλεται στη δράση μικροβίων και η οποία προκαλεί πολύ έντονα συμπτώματα με προβλήματα και από την ακοή και από την ισορροπία. Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες και ο τηλεσχολιαστής Martin Brundle ενώ όπως αναφέρει η συνάδελφός του, Natalie Pinkham, στα προσωπικά της social media, ήδη μετράνε 10 κρούσματα στα paddock τις τελευταίες εβδομάδες!

Τη θέση του Massa για το Grand Prix Ουγγαρίας πήρε ο εφεδρικός οδηγός της Williams, Paul di Resta, που στη Βουδαπέστη ήταν προγραμματισμένο να αναλάβει το ρόλο του Brundle στο Sky Sports. Τελικά, παρότι είχε 1344 μέρες να λάβει μέρος σε επίσημη διαδικασία (από το Grand Prix Βραζιλίας στις 24 Νοεμβρίου του 2013), όχι μόνο κατάφερε να κινηθεί εντός του 107% από τον pole man Sebastian Vettel και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στον αγώνα, αλλά ήταν 19ος, μόλις 7 δέκατα πίσω από τον teammate του, Lance Stroll.

Επιστροφή στη δράση για τον di Resta

Επιστροφή στη δράση για τον di Resta