Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θέλει… Hamilton o Ricciardo!

Ελλάδα 23:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θέλει… Hamilton o Ricciardo!

FORMULA 1

Θέλει… Hamilton o Ricciardo!

FORMULA 1

Ένα από τα μεγαλύτερα κλισέ στον μαγικό κόσμο της Formula 1, λέει πως ο μεγαλύτερος αντίπαλος ενός οδηγού, είναι ο teammate του. Και αν λάβουμε υπόψη μας τα λεγόμενα του Daniel Ricciardo, αυτό ισχύει!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Ενώ είναι ακόμα free agent ενόψει 2019 μιας και το συμβόλαιό του με τη Red Bull Racing ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν, ο Daniel Ricciardo ρωτήθηκε από το RACER αν θα τολμούσε να έχει teammate οποιονδήποτε οδηγό στο grid.

«Ποτέ δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα ο teammate. Κι αυτό για δύο λόγους. Κάποιοι μπορεί να με θεωρήσουν ψεύτη για αυτό που θα πω αλλά θα ήθελα να έχω έναν γρήγορο teammate. Κι αυτό για δύο λόγους. O πρώτος είναι πως θα σε αναγκάσει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και ο δεύτερος πως θα αποτελεί πολύ καλό σημείο αναφοράς για το πόσο καλός είσαι. Ναι, συμμετέχω στη Formula 1 για να κερδίσω αλλά για να κερδίσω, πρέπει να είμαι ο καλύτερος, όχι ο πιο τυχερός. Αν κερδίσω έναν παγκόσμιο τίτλο, θέλω να ξέρω πως ήμουν ο καλύτερος οδηγός εκείνη τη σεζόν. Για να είσαι ο καλύτερος, πρέπει να συγκρίνεσαι με τους καλύτερους και σίγουρα τώρα έχω έναν εξαιρετικό teammate, τον Max (Verstappen). Θα ήθελα κάποια στιγμή να κοντραριστώ με τον Lewis, ανεξάρτητα από την ομάδα για την οποία θα οδηγεί ο καθένας μας. Θα ήταν πολύ διασκεδαστικό», είπε ο Αυστραλός.

Advertisement
Advertisement

Ο Ricciardo είχε ως teammates τους Vitantonio Liuzzi και Narain Karthikeyan το 2011 στην Hispania Racing Team, τον Jean-Eric Vergne τη διετία 2012-2013, τον ήδη 4 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Sebastian Vettel το 2014 στη Red Bull Racing, τον Daniil Kvyat το 2015 και για τέσσερις αγώνες του 2016 καθώς και τον Max Verstappen έκτοτε.

Ο Ολλανδός θα είναι στην RBR και τη διετία 2019-2020, μένει να δούμε αν ο Ricciardo θα εξακολουθήσει να είναι ο teammate του.

redbulls2017fight-a640