Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θα κάνει δοκιμές με μονοθέσιο F1 o Marquez

Ελλάδα 15:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα κάνει δοκιμές με μονοθέσιο F1 o Marquez

FORMULA 1

Θα κάνει δοκιμές με μονοθέσιο F1 o Marquez

FORMULA 1

Την πρώτη του γεύση από μονοθέσιο του μαγικού κόσμου της Formula 1 θα πάρει τον επόμενο μήνα ο παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP, Marc Marquez!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.ciom/SeitanF1)

Ο Ισπανός, μαζί με τον teammate του στην εργοστασιακή ομάδα της Honda, Dani Pedrosa, αλλά και τον εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στο MotoCross, Tony Cairoli, θα οδηγήσουν ένα παλαιότερο μονοθέσιο σε ειδική εκδήλωση που ετοιμάζει η Red Bull.

Αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Ιουνίου, στην πίστα του Red Bull Ring στην Αυστρία. Ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί ποιο μονοθέσιο θα οδηγήσουν αλλά θα είναι προ-υβριδικής εποχής της Formula 1, άρα θα φέρει V8 κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Οι τρεις άσσοι των δύο τροχών,θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στην έδρα της αυστριακής ομάδας, στο Μίλτον-Κινς της Αγγλίας. Εκεί θα κάνουν seat fitting ενώ θα περάσουν και χρόνο στον προσομοιωτή ώστε να προετοιμαστούν όσο γίνεται καλύτερα για το τεστ.

Οι Marquez-Pedrosa οδήγησαν μονοθέσιο της ιαπωνικής F3 τον περασμένο Δεκέμβριο, στην πίστα του Μοτέγκι, στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Όσο για τη σύνδεση των δύο κόσμων, προ διετίας ο Jorge Lorenzo οδήγησε το μονοθέσιο που χάρισε το 2014 τον παγκόσμιο τίτλο στον Lewis Hamilton ενώ ως γνωστόν, ο Valentino Rossi έχει πολλάκις κάνει δοκιμές με τη Ferrari.

rossi_ferrari640