Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τέλος οι team orders στους «ροζ πάνθηρες»

Ελλάδα 0:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τέλος οι team orders στους «ροζ πάνθηρες»

FORMULA 1

Τέλος οι team orders στους «ροζ πάνθηρες»

FORMULA 1

Μετά το Grand Prix στο Autodromo Hermanos Rodriguez στο Μεξικό, η Force India εξασφάλισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την τέταρτη θέση στη βαθμολογία των κατασκευαστών στη Formula 1. Πράγμα που διώχνει τις σκοπιμότητες και αναμένεται να φέρει ελευθερία κινήσεων στους οδηγούς της!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Sergio Perez και Esteban Ocon είχαν επεισοδιακή συνύπαρξη έως τώρα, αρχής γενομένης από το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν άρχισαν να… πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο. Μετά τη νέα σύγκρουσή τους στον αγώνα του Βελγίου στο Σπα, ο Μεξικανός και ο Γάλλος έλαβαν ρητή εντολή από την ινδική ομάδα να σταματήσουν τους «εμφυλίους».

Όμως τώρα, ενόψει των αγώνων σε Βραζιλία και Άμπου Ντάμπι, θα έχουν απόλυτη ελευθερία αφού η επίτευξη του ομαδικού στόχου, αναιρεί την ανάγκη team orders.

Advertisement
Advertisement

«Μας είχαν πει πως θα μας αφήνουν να μαχόμαστε ελεύθερα όταν εξασφαλίσουμε την τέταρτη θέση στη βαθμολογία», είπε σχετικά ο Perez στο motorsport.com. «Είναι σημαντικό άλλωστε ο Esteban κι εγώ να αρχίσουμε να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο εντός πίστας».

Άλλωστε οι δυο τους θα είναι ομόσταβλοι στη Force India και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018.