Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

«Με τα φρένα σπασμένα» ο Leclerc

Ελλάδα 18:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Με τα φρένα σπασμένα» ο Leclerc

FORMULA 1

«Με τα φρένα σπασμένα» ο Leclerc

FORMULA 1

Ίσως όχι σαν τρελό φορτηγό όπως τραγουδούσε ο Πάριος αλλά σίγουρα με τα φρένα σπασμένα, ολοκλήρωσε πρόωρα και θεαματικά το Grand Prix του Μονακό ο Charles Leclerc. TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Ενώ ήταν 12ος, ο Μονεγάσκος προδόθηκε από τα δισκόφρενα και έπεσε πάνω στη Scuderia Toro Rosso του Brendon Hartley, προκαλώντας καθεστώς εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας.

«Ήταν ένας σκληρός αγώνας και είναι απογοητευτικό ότι δεν κατάφερα να τερματίσω. Όλα πήγαιναν εντάξει είχαμε καλό ρυθμό και ήμασταν ανταγωνιστικοί στο μέσο της κατάταξης. Χάσαμε χρόνο κολλημένοι για μεγάλο μέρος του αγώνα πίσω από τον Brendon (Hartley) καθώς ήμασταν σε μια διαδρομή που είναι δύσκολο να προσπεράσεις και δεν είχαμε επιλογές. Δυστυχώς αντιμετώπισα ένα πρόβλημα στα φρένα λίγους γύρους πριν τον τερματισμό. Προσπάθησα ν’ αποφύγω το προπορευόμενο μονοθέσιο αλλά δεν ήταν εφικτό. Κρίμα, ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα στον Καναδά τώρα», είπε ο οδηγός της Alfa Romeo Sauber.

Η ελβετική ομάδα έφυγε από την Κυανή με άδειες τις αποσκευές της, αφού ο Marcus Ericsson είδε την καρό σημαία του τερματισμού ενδέκατος.

Advertisement
Advertisement

Για την εξέλιξης της μάχης στο πριγκιπάτο του Μονακό, μίλησε ο επικεφαλής της ομάδας, Frederic Vasseur: «Είχαμε ανταγωνιστικό ρυθμό στον αγώνα και με τους δυο οδηγούς μας. Έχασαν αμφότεροι αρκετό χρόνο πίσω από το Brendon Hartley, αλλά και πάλι ανέβηκαν στην κατάταξη και υπερασπίστηκαν καλά τις θέσεις τους. Το πρόσωπο του αγώνα άλλαξε όταν ο Charles τράκαρε με τον Brendon που βρίσκονταν μπροστά μου. Αντιμετώπισε πρόβλημα στα δισκόφρενα και δεν μπορούσε να το αποφύγει. Ο Marcus είχε δυνατό ρυθμό ειδικά προς το τέλος του αγώνα, αυτό του επέτρεψε να φτάσει το Sainz. Συνολικά οι δυο οδηγοί έκαναν καλή δουλειά, πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες στο μέσο της κατάταξης στον επόμενο αγώνα, στο Μόντρεαλ».

leclerc-monaco18-b640tall