Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Συνεχίζει να «τρολάρει» τη Honda o Alonso

Ελλάδα 11:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεχίζει να «τρολάρει» τη Honda o Alonso

FORMULA 1

Συνεχίζει να «τρολάρει» τη Honda o Alonso

FORMULA 1

Τι κι αν η συνεργασία της McLaren με τη Honda ολοκληρώνεται σε μόλις μερικές ημέρες, με το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι; Ο Fernando Alonso εξακολουθεί να πετάει βέλη κατά των Ιαπώνων με κάθε ευκαιρία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αυτή τη φορά μετά το Grand Prix της Βραζιλίας όπου εκκίνησε έβδομος και τερμάτισε όγδοος. Μπορεί αυτή τη φορά να μην αντιμετώπισε κάποιο τεχνικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια των 71 γύρων της μάχης στο Ιντερλάγκος, ούτε να πήρε νωρίτερα ποινή για αλλαγή στην υβριδική του μηχανή αλλά βρήκε αφορμή τα ταχθεί εναντίων της Honda.

«Είχαμε ένα φανταστικό αυτοκίνητο, που απέδιδε εξαιρετικά σε όλο τον αγώνα, όμως δεν μπορούσα με τίποτα να προσπεράσω. Η υστέρηση σε ισχύ ήταν απίστευτη, όπως και στο Μεξικό. Ήμουν μερικές φορές πολύ κοντά στον Felipe (Massa) στην έξοδο της τελευταίας στροφής και ενώ έλεγα πως είχε έρθει η ώρα να τον περάσω, ακόμα και με DRS, άνοιγε τη διαφορά μας στην ευθεία. Η υστέρηση ισχύος θα πρέπει να κάνει την Toro Rosso να ανησυχεί πολύ για την επόμενη σεζόν», είπε ο Ισπανός δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια ουδόλως τον νοιάζει για την ιταλική ομάδα, απλά συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο σε ότι έχει να κάνει με τη δημόσια στάση του σχετικά με την υπάρχουσα συνεργασία.

Η Scuderia Toro Rosso θα αποτελεί τον αποκλειστικό συνεργάτη της Honda στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018. Όσο για τη McLaren, αλλάζει στρατόπεδο καθώς η συνεργασία της με τους Ιάπωνες λαμβάνει πρόωρο τέλος. Θ χρησιμοποιεί στα μονοθέσιά της υβριδικές μηχανές της Renault, πράγμα που έπεισε άλλωστε τον Fernando Alonso να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

alonso-brazil17-d640

Advertisement

Μάλιστα ο 36χρονος στάθηκε και εκεί, εκθειάζοντας τους Γάλλους με μία ατάκα αμφιβόλου ακρίβειας: «Η Renault είναι η καλύτερη εταιρεία παραγωγής κινητήρων τα τελευταία 15-20 χρόνια άρα δεν θα έχουμε να ανησυχούμε με τέτοια προβλήματα του χρόνου».