Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στο τέλος το ταμείο!

Ελλάδα 19:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο τέλος το ταμείο!

FORMULA 1

Στο τέλος το ταμείο!

FORMULA 1

Μπορεί η Ferrari να ηττήθηκε κατά κράτος από τη Mercedes στον εντός έδρας αγώνα της, όμως αυτό δεν αρκεί για να κάμψει το ηθικό του Sebastian Vettel σε ότι αφορά στη διεκδικήσει του φετινού τίτλου!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ

Όσο κι αν οι tifosi που έκαναν ρεκόρ προσέλευσης το περασμένο Σαββατοκύριακο ήθελαν όσο τίποτα μία νίκη στο ιταλικό Grand Prix, οι SF70H αποδείχθηκαν κατώτερες των περιστάσεων. Και παρότι στην παρόμοιων χαρακτηριστικών πίστα του Σπα τα κόκκινα μονοθέσια μπορούσαν να κυνηγήσουν τα ασημί βέλη, στη Μόντσα η διαφορά ήταν τεράστια.

Ο κάτοχος τεσσάρων παγκόσμιων τίτλων, κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στο «Ναό της Ταχύτητας», ελαχιστοποιώντας τις απώλειες. Όμως και πάλι, έχασε για πρώτη φορά φέτος την πρωτοπορία στη βαθμολογία, όντας πλέον τρεις πόντους πίσω από τον νικητή στον δέκατο-τρίτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, Lewis Hamilton.

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας μετά το πέρας της χαμένης μάχης στη Μόντσα, ο Γερμανός αρνήθηκε να τα βάψει μαύρα: «Ήταν ξεκάθαρο πως ήταν ταχύτεροι από εμάς. Όμως αυτό δεν με απογοητεύει, νομίζω μπορούμε να αποδεχθούμε το αποτέλεσμα. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και αυτό έχει σημασία. Νομίζω πως η παρουσία στο βάθρο αποτελεί παρηγοριά για αυτό το δύσκολο τριήμερο. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε γιατί η Mercedes είναι πολύ δυνατή. Και είναι λίγο μπροστά αυτή τη στιγμή. Όμως η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Σίγουρα θα ήθελα να είμαι πρώτος στη βαθμολογία αλλά το σημαντικότερο είναι να είμαι εκεί μετά τον τελευταίο αγώνα».

vettel-monza17-a640

Ταμείο στο τέλος λοιπόν για τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, που ευελπιστεί να ανακτήσει τα ηνία στη βαθμολογία μετά το Grand Prix Σιγκαπούρης που διεξάγεται το επόμενο Σαββατοκύριακο και στο οποίο η Ferrari είναι λόγω των χαρακτηριστικών της αγωνιστικής διαδρομής το φαβορί.