Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Συμφώνησε γρήγορα με τη Ferrari o Kimi

Ελλάδα 3:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συμφώνησε γρήγορα με τη Ferrari o Kimi

FORMULA 1

Συμφώνησε γρήγορα με τη Ferrari o Kimi

FORMULA 1

Ο Kimi Raikkonen θα οδηγεί ως γνωστόν και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2018 για λογαριασμό της Scuderia Ferrari, με την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών να ανακοινώνεται μερικές ημέρες πριν από το Grand Prix Βελγίου. Ο Φινλανδός μίλησε για αυτό το νέο συμβόλαιο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

«Δεν θα έβαζα την υπογραφή μου αν δεν συνέχιζα να απολαμβάνω αυτό που κάνω. Ούτε αν δεν είχα καλή συνεργασία με την ομάδα και τα μέλη της. Οι συζητήσεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου άρχισαν αρκετά καθυστερημένα σε σχέση με άλλες χρονιές. Όμως φτάσαμε γρήγορα σε συμφωνία. Από την πλευρά μου, δεν χρειαζόμουν πολύ χρόνο να το σκεφτώ», είπε ο Iceman σε εκδήλωση χορηγού που έλαβε χώρα στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο Ελσίνκι.

Μάλιστα, ο 37χρονος αποκάλυψε πως η ανανέωση του συμβολαίου έχει ολοκληρωθεί αρκετά πριν την ημέρα που γνωστοποιήθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Advertisement
Advertisement

Έτσι θα μείνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο Μαρανέλο, ενώ είχε και τριετή θητεία εκεί την περίοδο 2007-2009. Μάλιστα, στην παρθενική του σεζόν στα κόκκινα, είχε κατακτήσει τον μοναδικό παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του. Έκτοτε, δεν έχει ανακηρυχτεί παγκόσμιος πρωταθλητής άλλος οδηγός της Ferrari.

raikkonen-monaco17-e640tall

Φέτος ο Raikkonen έχει στο ενεργητικό του μία pole position και τέσσερις παρουσίες στο βάθρο. Μετά από δώδεκα αγώνες, έχει μαζέψει 128 βαθμούς και είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας των οδηγών.

Advertisement

Στο πλευρό του θα είναι και του χρόνου ο Sebastian Vettel που επέκτεινε το δικό του συμβόλαιο για τις επόμενες τρεις σεζόν (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ)!