Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Προς ανανέωση και οι δύο οδηγοί της Ferrari

Ελλάδα 22:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προς ανανέωση και οι δύο οδηγοί της Ferrari

FORMULA 1

Προς ανανέωση και οι δύο οδηγοί της Ferrari

FORMULA 1

Το Grand Prix της Ουγγαρίας δεν έφερε μόνο ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τη Ferrari που έκανε το 1-2 στη συγκεκριμένη πίστα για πρώτη φορά από το 2004, έφερε και ειδήσεις σχετικά με την επόμενη σεζόν!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Η παρουσία του προέδρου της εταιρείας Sergio Marchionne, τράβηξε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που προσπάθησαν να βγάλουν… είδηση ρωτώντας για τη σύνθεση της στην επόμενη αγωνιστική σεζόν. Και ο Ιταλός, παρότι δεν προέβη σε… ανακοίνωση, άφησε να εννοηθεί πως θα ανανεωθεί το συμβόλαιο και των δύο οδηγών.

«Νομίζω πως στην περίπτωση του Sebastian είμαστε δημοσίως σαφείς. Αν θέλει να μείνει κι άλλο κοντά μας, θα μείνει. Στην περίπτωση του Kimi, είμαστε σίγουροι πως… θέλει να μείνει. Ελπίζω να κλείσει το θέμα και των δύο σύντομα», είπε ο Marchionne που όταν του ζητήθηκε να αναφέρει ποσοστό πιθανοτήτων του Raikkonen είπε, «πάνω από 50%. Θα δούμε».

Advertisement
Advertisement

Πότε περιμένουμε την τελική απόφαση και την ανακοίνωσή της; Προφανώς όχι κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών και λογικά ούτε στο Grand Prix Βελγίου. Βλέπετε αμέσως μετά διεξάγεται  ο εντός έδρας αγώνας για τη Ferrari, το Grand Prix της Μόντσα, όπου παραδοσιακά γίνονται οι ανακοινώσεις των κόκκινων. Θα περιμένουμε λοιπόν εκεί τα νέα;

«Έτσι άκουσα. Ο Maurizio Arrivabene δουλεύει πάνω σε αυτό. Εγώ δεν έχω κάποιο χρονικό όριο, ακόμα είναι νωρίς. Αυτός ήταν ο 11ος από τους 20 αγώνες της σεζόν, άρα έχουμε καιρό ακόμα», σχολίασε ο Marchionne.
marchionne-austria17-myphoto-a640tall

Κι αφού… λύθηκε το θέμα του 2018, οι συνάδελφοι πήγαν και ένα χρόνο πιο μακριά, στο 2019. Ρώτησαν λοιπόν 65χρονο από το Τσιέτι, αν ο Lewis Hamilton, το συμβόλαιο του οποίου με τη Mercedes λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν, θα αποτελούσε στόχο για τη Scuderia. Κάπου εκεί, ο Marchionne σταμάτησε να δίνει ειδήσεις: «Δεν θα μιλήσω για το μέλλον. Έχουμε δύο σπουδαίους οδηγούς στις τάξεις μας και δεν θέλω να μιλήσω για εναλλακτικές λύσεις».