Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πότε θα δούμε τη McLaren MCL33;

Ελλάδα 7:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πότε θα δούμε τη McLaren MCL33;

FORMULA 1

Πότε θα δούμε τη McLaren MCL33;

FORMULA 1

Μερικές εβδομάδες μας χαρίζουν από τα πρώτα αποκαλυπτήρια των μονοθεσίων που θα λάβουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2018 και οι ομάδες ανακοινώνουν η μία μετά την άλλη τις ημερομηνίες των παρουσιάσεων!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μετά τη Ferrari και τη Mercedes που θα αποκαλύψουν τους δύο εκ των διεκδικητών του φετινού τίτλου στις 22 Φεβρουαρίου (διαβάστε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ), θα δούμε το μονοθέσιο με το οποίο η McLaren ευελπιστεί να επιστρέψει σε πιο αρμοστές για εκείνη θέσεις έχοντας περάσει μία τριετία στην ουρά.

Η Renault έχει πάρει τη θέση της Honda στον τομέα της παροχής υβριδικών μηχανών και με… γαλλική ισχύ θα μάχεται στις πίστες του κόσμου η MCL33. Η παρουσίασή της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, μόλις τρεις ημέρες πριν αρχίσουν οι πρώτες δοκιμές εξέλιξης στη Βαρκελώνη.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, παρότι δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση από πλευράς της βρετανικής ομάδας, φημολογείται πως τα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιηθούν επί ισπανικού εδάφους. Σίγουρα σε αυτό, εκτός από τα εύλογα logistics τόσο κοντά στην έναρξη των δοκιμών, ρόλο παίζει και η παρουσία στη McLaren για μία ακόμα σεζόν του Fernando Alonso.

Teammate του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή θα είναι και φέτος ο Βέλγος Stoffel Vandoorne, σε ένα δίδυμο που συνδυάζει εμπειρία με ταλέντο και μπορεί να βοηθήσει την ιστορική ομάδα να επιστρέψει στις μάχες της κορυφής.

Όσο για το video teaser της παρουσίασης, περιλαμβάνει εικόνες από μονοθέσια του παρελθόντος και συνοδεύεται από το hashtag «BeBrave» που σημαίνει «Να είσαι γενναίος». Περισσότερα πατώντας play…

Advertisement