Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πόσο θα περιμένει τον Vettel η Ferrari;

Ελλάδα 22:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσο θα περιμένει τον Vettel η Ferrari;

FORMULA 1

Πόσο θα περιμένει τον Vettel η Ferrari;

FORMULA 1

Μπορεί ο Sebastian Vettel να αποτελεί ηγετική μορφή στη Scuderia Ferrari αλλά το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών, σε λίγους μήνες φτάνει στο τέλος του. Κι ακόμα, δεν ξέρουμε αν θα ανανεωθεί.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Μπορεί ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής να… στάζει μέλι με κάθε ευκαιρία για την ιταλική ομάδα και είναι σαφές πως πήγε εκεί ελπίζοντας να την αναστήσει, όπως έκανε παλαιότερα ο Michael Schumacher, όμως η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχει υπογράψει την ανανέωση.

Κι αυτό, δεδομένων των φημών για προσύμφωνο με τη Mercedes ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2018, γεννά προβληματισμό. Έτσι σύμφωνα με τη γερμανική Sport Bild, ο πρόεδρος της Ferrari, Sergio Marchionne, του ξεκαθάρισε πως στο ιταλικό Grand Prix θέλει να ανακοινώσει τους οδηγούς της επόμενης σεζόν. Ως είθισται άλλωστε.

Advertisement
Advertisement

Πάντως αν αναλογιστεί κανείς πόσο βελτιωμένη είναι φέτος η Ferrari, πως ο Γερμανός μετράει ήδη φέτος όσες νίκες είχε πανηγυρίσει ντυμένος στα κόκκινα τις προηγούμενες σεζόν και πως προηγείται στη βαθμολογία, πολύ δύσκολα θα αναζητήσει αλλού στέγη.

vettel-aus17-d640

Άλλωστε, ούτε εκείνος θα ήθελε να πάει στη ομάδα που είναι «αφεντικό» ο Lewis Hamilton, ούτε ο Βρετανός να τον δεχόταν ως teammate. Άρα κατά 99.99999%, τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει ανακοίνωση που θα γνωστοποιεί την επέκταση της συνεργασίας Ferrari-Vettel που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2014. Και μετά, θα ασχοληθούμε με το αν θα παραμείνει στο Μαρανέλο για μία ακόμα σεζόν ο Kimi Raikkonen.