Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πήρε μπρος η υβριδική μηχανή της Honda

Ελλάδα 8:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήρε μπρος η υβριδική μηχανή της Honda

FORMULA 1

Πήρε μπρος η υβριδική μηχανή της Honda

FORMULA 1

Οι περισσότερες ομάδες προετοιμάζουν το έδαφος ενόψει των αποκαλυπτηρίων των μονοθεσίων με τα οποία θα συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2018, δείχνοντας μας την επίσημη, πρώτη ενεργοποίηση των υβριδικών τους μηχανών. Έτσι και η Scuderia Toro Toro Rosso.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η ιταλική ομάδα έδωσε στη δημοσιότητα ένα ενδιαφέρον video με πλάνα από τις εγκαταστάσεις της στη Φαένζα, εργαζόμενους σε αυτή να δουλεύουν με σηκωμένα μανίκια προετοιμάζοντας την STR13 και καταλήγοντας στην κινητήρια δύναμή της.

Φυσικά δεν μας δείχνουν τα «ευαίσθητα» μέρη της ιαπωνικής υβριδικής μηχανής, μόνο εικόνες από την περυσινή μονάδα, όμως μας αφήνουν να την ακούσουμε. Σε αυτό που και στο video χαρακτηρίζεται ως «…ένα νέο ξεκίνημα», μιας και είναι η πρώτη σεζόν συνεργασίας των δύο πλευρών.

Advertisement
Advertisement

Η Honda επέστρεψε στη Formula 1 πριν από τρία χρόνια, έχοντας όμως ισάριθμες κάκιστες σεζόν συνεργασίας με τη McLaren, όπου οι ιαπωνικές υβριδικές μηχανές υστερούσαν σημαντικά σε απόδοση και αξιοπιστία. Πράγμα που τόσο η Honda όσο και η Scuderia Toro Rosso ελπίζουν να αλλάξει φέτος με την RA618H.

Ακούστε τη, πατώντας Play…