Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Όχι πια εχθροί, πάλι φίλοι!

Ελλάδα 15:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όχι πια εχθροί, πάλι φίλοι!

FORMULA 1

Όχι πια εχθροί, πάλι φίλοι!

FORMULA 1

Ένα ακόμα βήμα στην προσπάθεια να βελτιώσει τις σχέσεις του με τον Lewis Hamilton έκανε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητή Nico Rosberg. Είναι η δεύτερη δημόσια τοποθέτηση αυτού του είδους από τον Γερμανό σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Οι δυο τους υπήρξαν καλοί φίλοι ενόσω σκαρφάλωναν τα σκαλοπάτια του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έχοντας παράλληλη πορεία καθοδόν για τον μαγικό κόσμο της Formula 1.

Όμως όταν βρέθηκαν στο ίδιο στρατόπεδο, αυτό της Mercedes, με τη γερμανική ομάδα να κυριαρχία άρα τον τίτλο να ανήκει αποκλειστικά σε έναν εκ των δύο, άρχισαν οι εντάσεις και χάλασε η μεταξύ τους σχέση.

Advertisement
Advertisement

Όντας πια εκτός κορωνίδας μηχανοκίνητου αθλητισμού, o Rosberg ελπίζει να ανακτήσει τη φιλία του με τον Βρετανό κάτοχο τεσσάρων τίτλων.

«Κάποτε ήμασταν πολύ καλοί φίλοι και νιώθω πολύ σεβασμό για εκείνον. Πάντα έτσι θα νιώθω. Σε προσωπικό επίπεδο είναι πολύ καλός τύπος. Είναι πάντα διαφορετικά όταν βρίσκεσαι μπροστά από μία κάμερα, σε εκείνον τον μεγάλο κόσμο της F1. Όμως στην προσωπική του ζωή είναι πολύ καλός και έχει καλές αρχές. Ελπίζω λοιπόν μία μέρα να βελτιωθούν ξανά οι σχέσεις μας», είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2016, οι δηλώσεις του οποίου φιλοξενούνται στο planetf1.com.