Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Vergne απαξιώνει τον Hartley

Ελλάδα 21:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Vergne απαξιώνει τον Hartley

FORMULA 1

O Vergne απαξιώνει τον Hartley

FORMULA 1

Ιδιαιτέρως καυστικός σε ότι αφορά στις επιλογές της πρώην ομάδας του στη Formula 1, Scuderia Toro Rosso, παρουσιάστηκε σε συνέντευξή του ο Jean-Eric Vergne.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

O Γάλλος που ήταν επίσημος οδηγός της ιταλικής ομάδας την τριετία 2012-2014, είναι πλέον ένας από τους πρωταγωνιστές στη Formula E. Ωστόσο, όταν η STR αναζήτησε πέρυσι οδηγό, αντί να χτυπήσει το δικό του τηλέφωνο, κάλεσαν τον Brendon Hartley!

«Το γεγονός πως η Red Bull επέλεξε τον Hartley με έκανε να βάλω τα γέλια. Αν σκεφτεί κανείς πως εκείνος ήταν που απολύθηκε για να μου δώσουν τη θέση του στο World Series by Renault. Το βρίσκω διασκεδαστικό», είπε ο Vergne.

Advertisement
Advertisement

Αυτό είχε συμβεί το 2010 όταν ο Νεοζηλανδός τέθηκε εκτός του αγωνιστικού προγράμματος της Red Bull. Ωστόσο, μετά από πετυχημένη καριέρα σε αγώνες αντοχής όπου κατέκτησε τη νίκη στον 24ωρο αγώνα του Μαν με την Porsche, κατάφερε να… μπει και πάλι στο παιχνίδι!

Όσο για τον Vergne, έκανε απολογισμό και της δικής του θητείας στον μαγικό κόσμο της Formula  1.

«Κοιτώντας πίσω, σίγουρα θα χειριζόμουν διαφορετικά πολλά πράγματα. Έχω πλέον αλλάξει πολλά σε ότι αφορά στην προσέγγιση μου, έμαθα από όσα συνέβησαν. Δεν πιστεύω πως τώρα στη Formula E μπορεί να πληγωθώ όπως στην F1. Εκτός μονοθεσίου βλέπω πλέον τα πάντα με διαφορετικό μάτι», είπε ο 27χρονος.

O Hartley δεν... πείθει τον Vergne.

O Hartley δεν… πείθει τον Vergne.

Advertisement