Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Hamilton είναι πιο πιστός από τον Rosberg

Ελλάδα 9:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Hamilton είναι πιο πιστός από τον Rosberg

FORMULA 1

Ο Hamilton είναι πιο πιστός από τον Rosberg

FORMULA 1

Πριν από ένα χρόνο ο Nico Rosberg σόκαρε τον κόσμο της Formula 1 αλλά και την ίδια του την ομάδα, ανακοινώνοντας αιφνιδίως λίγο μετά την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου πως αποχωρεί από την ενεργό δράση. Στην περίπτωση του Lewis Hamilton, η Mercedes AMG Petronas δεν φοβάται πως θα υπάρξει ανάλογη αποχώρηση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Τουλάχιστον όχι με αυτόν τον τρόπο και όχι σύμφωνα με τον επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της γερμανικής εταιρείας, Toto Wolff. O Αυστριακός μίλησε στο ESPN για τον Hamilton, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα αλλά και τη σχέση του με την ομάδα.

«Ο Lewis είναι… ελεύθερο πνεύμα. Δεν θέλει να τον βάζει κάποιος σε πλαίσιο και να του λέει πως πρέπει να συμπεριφέρεται και τι πρέπει να κάνει σαν οδηγός. Ένα από τα σημεία-κλειδιά για εκείνον, είναι να είναι ελεύθερος να αποφασίζει ο ίδιος τι πρέπει να κάνει. Και με κάποιο τρόπο, το να έχει ανοιχτές επιλογές, είναι κάτι που διώχνει την πίεση από πάνω του. Μπορεί σε ένα, δύο ή τρία χρόνια, να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό, το ξέρω αυτό. Όμως ξέρω επίσης πως θα προστατεύσει τη δομή της ομάδας μας και δεν θα μας πει ξαφνικά ‘αύριο φεύγω’», είπε ο Wolff.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια τόσο πόσο θα μείνει, ακόμα είναι ασαφές, καθώς το συμβόλαιο των δύο πλευρών ολοκληρώνεται στο τέλος της προσεχούς σεζόν. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις σχετικά με την ανανέωσή του, έχουν ήδη αρχίσει.
Mercedes-Benz, Motorsport

«Έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Θα δούμε πότε θα βγει λευκός καπνός από την καμινάδα», είπε με νόημα ο 45χρονος.