Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Alonso θα κάνει δοκιμές με την Toyota

Ελλάδα 9:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Alonso θα κάνει δοκιμές με την Toyota

FORMULA 1

O Alonso θα κάνει δοκιμές με την Toyota

FORMULA 1

Φαίνεται πως το απώτερο πλάνο του Fernando Alonso να πετύχει το Triple Crown κάθε άλλο παρά αποτελεί θεωρεία! Ο Ισπανός που έχει ήδη κατακτήσει δύο νίκες στο Grand Prix του Μονακό, φέτος έκανε ντεμπούτο στα 500 Μίλια της Ινδιανάπολης όπου σκοπεύει να επιστρέψει ενώ αποδεικνύεται πως ετοιμάζεται και για τον 24ωρο αγώνα του Μαν!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Σύμφωνα με το έγκυρο motorsport.com ο Ισπανός θα οδηγήσει το πρωτότυπο της κατηγορίας LMP1 της Toyota, στις δοκιμές που θα δίνουν στο τέλος του μήνα στο σιρκουί του Σακχίρ στο Μπαχρέιν!

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την ιαπωνική εταιρεία, ώστε να οδηγήσει το TS050 Hybrid στις 19 Νοεμβρίου στην πίστα του «Στολιδιού του Κόλπου». Μάλιστα, επισκέφτηκε ήδη τις εγκαταστάσεις της Toyota Motorsport GmbH στην Κολωνία της Γερμανίας, για να πάρουν μέτρα για το αγωνιστικό του κάθισμα.

Advertisement
Advertisement

Η ιαπωνική εταιρεία ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) του 2018, ωστόσο ο ντόρος που θα γίνει αν τρέξει εκεί με τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 στη σύνθεσή της, σίγουρα αποτελεί δέλεαρ! Άλλωστε το νέο συμβόλαιο του Alonso με τη McLaren, έχει όρο που του επιτρέπει να «δοκιμάζεται» σε άλλους θεσμούς.

Βέβαια αντιλαμβάνεστε πόσο θα χαρούν στη Honda, που ο Fernando θα οδηγεί αγωνιστικό όχημα του «αιώνιου» αντιπάλου, πριν καν ολοκληρωθεί επίσημα η συνεργασία τους με τη McLaren.