Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Νέο σήμα για τη Formula 1

Ελλάδα 19:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο σήμα για τη Formula 1

FORMULA 1

Νέο σήμα για τη Formula 1

FORMULA 1

Η αλλαγή σελίδας στον μαγικό κόσμο της Formula 1 μετά την απόκτηση των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ από τη Liberty Media όχι απλά συνεχίζεται αλλά πλέον δεν περιορίζεται μόνο στην ενεργοποίηση των social media και του YouTube αλλά επεκτείνεται και σε πιο ουσιαστικούς τομείς του brand name, όπως το σήμα του!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μετά από 23 χρόνια το Logo της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού άλλαξε και η αποκάλυψή του έγινε κατά τη διάρκεια των διαδικασιών του βάθρου του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, με το οποίο και έκλεισε η αυλαία του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2017.

Οι αντιδράσεις κοινού και εκπροσώπων του τύπου μάλλον γέρνουν προς τον αρνητισμό, ωστόσο όπως δήλωσε στο Sky Sports ο πρόεδρος της F1, Chase Carey, η ανανέωση ήταν επιβεβλημένη.

Advertisement
Advertisement

«Σίγουρα κάθε μεγάλη αλλαγή φέρνει ανάμεικτες αντιδράσεις. Εμείς θέλαμε να φέρουμε νέα ενέργεια στο σπορ. Έχουμε πολλά πλάνα για το μέλλον, πολλά που θέλουμε να κάνουμε. Θεωρούμε πως αυτό το νέο σήμα εστιάζει στο πόσο συναρπαστικό είναι το σπορ. Γενικά δεν θέλουμε να αλλάξουμε τη Formula 1. Θέλουμε να την εκμοντερνίσουμε, να προσφέρουμε ενέργεια σε αυτό το σπουδαίο σπορ. Θεωρούμε πως μπορούμε να το βελτιώσουμε και να βρούμε τρόπους να εμπλακεί το κοινό περισσότερο από το παρελθόν», είπε ο Αμερικανός.

Φως στα κριτήρια επιλογής έριξε ο εμπορικός διευθυντής του σπορ, Sean Bratches, τονίζοντας πως η τελική επιλογή έγινε βάσει χρηστικότητας σε μοντέρνες ψηφιακές πλατφόρμες.

«Μία σειρά από μεγάλες μάρκες παγκοσμίως, αυτή την περίοδο προσπαθούν να απλοποιήσουν τα σήματά τους για αυτή τη νέα, ψηφιακή εποχή. Δείτε τα Starbucks ή την Coca Cola. Νιώσαμε πως εμείς έπρεπε να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη αλλαγή, χρησιμοποιώντας το νέο σήμα για να δείξουμε πως προχωράμε μπροστά», σχολίασε ο Bratches.

Advertisement

Όμως οι αλλαγές δεν θα περιοριστούν εκεί. Η έναρξη της σεζόν του 2018 θα σημάνει και πληθώρα άλλων αλλαγών σε όσα έχουμε συνηθίσει. Ανάμεσά τους θα είναι τα νέα γραφικά στην τηλεοπτική κάλυψη, η ύπαρξη νέας διαδικτυακής πλατφόρμας, περισσότερες δυνατότητες στα social media κ.α.

Δείτε πως παρουσίασε η F1 το νέο της σήμα…

Advertisement