Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μόνο με θαύμα θα το γυρίσει ο Vettel

Ελλάδα 11:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μόνο με θαύμα θα το γυρίσει ο Vettel

FORMULA 1

Μόνο με θαύμα θα το γυρίσει ο Vettel

FORMULA 1

Με τη διαφορά ανάμεσα στον Lewis Hamilton και τον Sebastian Vettel να έχει ανοίξει πλέον στους 59 βαθμούς με μόλις τέσσερις αγώνες να απομένουν για το τέλος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, ο Γερμανός χρειάζεται πραγματικό θαύμα για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Αυτό πιστεύουμε εμείς, αυτό πιστεύει και ο Nico Rosberg!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2016 που αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την ενεργό δράση λίγο μετά την κατάκτηση του τίτλου, θεωρεί πως το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί είναι ο πρώην teammate του, αν και πιστεύει πως ο συμπατριώτης του δεν πρόκειται να το βάλει κάτω.

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα πλέον για τον Sebastian. O Lewis έχει βρει ρυθμό, όλα κυλούν ευνοϊκά για εκείνον. Ο Sebastian χρειάζεται ένα θαύμα για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Όμως είναι μαχητής και δεν πρόκειται να το βάλει κάτω. Η μάχη τίτλου έχει ακόμα ενδιαφέρον, μένει να δούμε κατά πόσο θα παραμείνει ζωντανός σε αυτή», είπε ο 32χρονος Rosberg στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC Sport.

Advertisement
Advertisement

Ο Hamilton μπορεί κάλλιστα να φύγει πρωταθλητής από το Ώστιν του Τέξας όπου την προσεχή Κυριακή διεξάγεται ο δέκατος έβδομος γύρος του φετινού πρωταθλήματος (διαβάστε τα σενάρια τίτλου πατώντας εδώ).

bottas-vettel-barca-testing640

Με 100 βαθμούς να είναι πλέον διαθέσιμοι στους αγώνες σε ΗΠΑ, Μεξικό, Βραζιλία και Άμπου Ντάμπι, ο 32χρονος θα πρέπει να έχει συνεχείς ατυχίες και ταυτόχρονα ο Vettel να κερδίζει, για να υπάρξει παράταση στην αγωνία.