Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μία ανάσα από τη Williams o Sirotkin

Ελλάδα 13:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία ανάσα από τη Williams o Sirotkin

FORMULA 1

Μία ανάσα από τη Williams o Sirotkin

FORMULA 1

Η Williams είχε μεταθέσει τις εξελίξεις σχετικά με το επίσημο οδηγικό της δίδυμο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2018 για μετά τις γιορτές, με την τελική ανακοίνωση να έρχεται σύμφωνα με το BBC Sport μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ως γνωστόν, φαβορί για τη θέση του teammate του Lance Stroll είναι πλέον ο Sergey Sirotkin. Μετά τη συμμετοχή του στις δοκιμές εξέλιξης των ελαστικών της Pirelli που έλαβαν χώρα στο Άμπου Ντάμπι αμέσως μετά το φινάλε της σεζόν του 2017, ο Ρώσος ξαφνικά και από το πουθενά, μπήκε στην pole position της κούρσας διαδοχής του Felipe Massa στη βρετανική ομάδα.

Φημολογείται πως ο 22χρονος φέρνει μαζί του γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ σε χορηγίες, ποσό που του επέτρεψε να «προσπεράσει» στη λίστα υποψηφίων τον Robert Kubica που μάταια ονειρευόταν τη μεγάλη επιστροφή στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, επτά χρόνια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Advertisement
Advertisement

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Williams έχει καταλήξει στον Sirotkin και η επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι θέμα χρόνου.