Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μεταγραφή από τη… FIA για τη Ferrari

Ελλάδα 14:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μεταγραφή από τη… FIA για τη Ferrari

FORMULA 1

Μεταγραφή από τη… FIA για τη Ferrari

FORMULA 1

Μία μεταγραφή που έχει ήδη συζητηθεί πολύ ανακοίνωσε η Scuderia Ferrari. Κάτοικος Μαρανέλο θα γίνει από τον προσεχή Σεπτέμβριο (20/9) ο Laurent Mekies, που είχε το ρόλο του διευθυντή θεμάτων ασφάλειας στη FIA αλλά αναπληρωτή διευθυντή αγώνα στα Grand Prix της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

O Γάλλος εργαζόταν στην παγκόσμια ομοσπονδία από το 2014, έχοντας νωρίτερα ρόλο τεχνικού υπεύθυνου στη Scuderia Toro Rosso. Τώρα θα ενταχθεί στο τεχνικό τμήμα της Ferrari, αναφερόμενος απ’ ευθείας στον τεχνικό της διευθυντή Mattia Binotto.

Με αφορμή την κόντρα που είχε προκύψει όταν ο επικεφαλής τεχνικός υπεύθυνος της FIA, Marcin Budkowski, στρατολογήθηκε από τη Renault F1, η ομοσπονδία προσπαθεί να… σβήσει τη νέα φωτιά πριν φουντώσει, μειώνοντας δραστικά το ρόλο του Mekies.

Advertisement
Advertisement

Η σχετική ανακοίνωση της παγκόσμιας ομοσπονδίας ανέφερε:

«Μέχρι την αποχώρησή του από τη FIA στο τέλος Ιουνίου, ο Mekies θα συνεχίσει να εκτελεί χρέη διευθυντή θεμάτων ασφάλειας στη FIA. Ωστόσο, θα διακοπούν άμεσα όλα του τα καθήκοντα σχετικά με την F1, δεν θα εμπλέκεται σε κανένα θέμα συζήτησης που θα αφορά στην F1 και θα αποχωρήσει άμεσα από το ρόλο του αναπληρωματικού διευθυντή αγώνων».

vettel-barca18test2-c640